Radze to przeczytać
Denerwują mnie wasze próby przeprowadzenia konkursu... więc teraz będzie tak: Adnik jest przewodniczącym jury i on ustala zasady dotyczące oceniania oraz ustala końcową listę uczestników i sędziów. (jeżeli skład którejkolwiek grupy ulegnie jeszcze zmianie proszę o zedytowanie pierwszego posta).
Zasady są wypisane w jego poście i należy się do nich stosować.
A teraz coś ode mnie: każdy uczestnik ma prawo napisać w tym temacie 1 (słownie: jeden post). Po napisaniu posta przez każdego z uczestników każdy sędzia ma prawo napisać 1 (słownie: jeden post z oceną prac uczestników). Na koniec Adnik napisze posta podsumowującego oceny wszystkich sędziów (więc jest jedynym, który może napisać 2 posty - jeden z własnymi ocenami, drugi z podsumowaniem).
Jako że przewidujecie dużo etapów (czy nie za dużo?) sądzę, że najlepszym rozwiązaniem będzie edytowanie postów (bo zrobi się ich strasznie dużo).
A jak zobaczę temat "Rozgrzewka przed..." to nie ręczę za siebie (czyt. taki temat NIE powstanie).
Oczywiście jasne jest to, że w tym temacie mogą wypowiadać się TYLKO uczestnicy i jury konkursu.
W razie wątpliwości proszę o kontakt.
Aha.. czyszczę ten temat i dalsze kłótnie przez gg/PW.
Za niezastosowanie się do reguł BAN!
|