Zobacz pojedynczy post
stary 19-03-2005, 23:54   #44
Rovenka
Użytkownik Forum

Rovenka's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Domyślny

Och, panowie, panowie... Tak się przypatruję tej jakże "interesującej" wymianie zdań... I mam wrażenie, że takim rzucaniem na siebie oskarżeń i hmm... wyzwisk do niczego nie doprowadzicie. Ta rozmowa spełniła już swoje zadanie. Ujawniła pare szczegółów o niektórych osobach, pokazując ich prawdziwe - niekoniecznie chwalebne - oblicze. I dobrze, niech ludzie wiedzą. Skoro to nie jedyny przypadek takiego zachowania (do tego w tym wypadku są namacalne dowody), to chyba nietaktownym jest się tego wypierać. Nie na miejscu jest chyba też dalsze prowadzenie tej żenującej wojny na słowa >,>...
Co do MMOH... to była to (w cudzysłowiu "była", bo obecnie przeżywa niemały kryzys) gildia, która dawała przykład innym polskim gildiom. Miała jakieś zasady, nie przyjmowali byle kogo. Żal mi teraz byłego lidera, Skolsa, że przez uwagi osób z SP odszedł od nas. Nie wyrabiał już przez plotki, sam się do tego przyznał. Miło to tak potem... Ludzie, nie mieszajcie z gnojem tych, którzy powinni być dla Was przykładem! Ale, zresztą... róbcie tak dalej. Potem słyszy się tylko o różnych śmiesznych "aferach", że ktoś kogo przyjęto i komu zaufano okradł pozostałych członków gildii... Tylko spytać się pierwszego lepszego członka o to, ilu zna ludzi ze swojej gildii. Jego odpowiedź może być conajmniej zabawna, ale też w pewnym sensie smutna. W każdym razie - mnie by nie zdziwiła, jeśli chodzi o SP.
Rovenka jest offline   Odpowiedz z Cytatem