Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Damian Acab Amera
noi jeszcze mnie wku*** to że ktoś wymyślił Premium Account.. normalnie nie dość ze świat jest postawiony na pieniądzach.. to jeszcze yo gówno do gry w***ali ;/ nie no jest przegięcie.. ;/ żeby pieniądze rządziły... ;/ ktoś kto jest założycielem tej gry powinien to zlikwidować każdy powinien mieć równe szanse....!!!!!! fatalny pomysł z tym Premium Account ja przez tych dupków n uie moge sobie np. teraz na TIbie wejść ;/ 
|
Noo, CIPy powinni za darmo serwery utrzymywać, bez komercji ma być! Każdy normalny człowiek obędzie się bez pensji, a prąd to im elektrownia fundnie!
(to był żart jakby ktoś się nie domyslił

)
LOL człowieku, ty pewnie w sklepie też wołasz "Fri Itans Plx!" bo każdy ma mieć równe szanse, żeby dostać to co chce? Jak mniemam, ty pracujesz/będziesz kiedyś pracować za darmo? Bo jak wkurzasz się, że ktoś chce zapłaty, za swoją pracę. Ty się ciesz, że CIPy wspaniałomyślnie dali ci grać jak pasożyt za kasę PACCów! Ja sobię kupie pacca jak tylko kasę uzbieram (niewiele mi już zostało). Będę chyba grać na premii, bo tam przynajmniej noobów nie ma/jest bardzo mało. Bo nooby to w większości FACCe, bo trzeba by było być naprawde downem, by płacić za uprzykraznie ludziom życia.
@topic
Wkurzają mnie nooby zabierające loot z potworków / kradnących expa (na rooku, na mainie można ich zabić, o ile nie mają wyższego levela). Raz miałem "przyjemność" rozmowy z takim kolesiem:
ja: mine
ja: mine!
ja: you understand?!
n00b: fuck you noob!!!
n/c
W podziemiach to trzeba lurować potworki w jakieś zaciszne miejsca, bo inaczej możesz się porzegnać z częścią expa i całym lootem (o ile nie umiesz bardzo szybko klikać myszką [chyba najlepiej mają weterani "szbkoklikanych" RTS'ów typu Starcraft])
Jeszcze bardziej wnerwiają mnie ludzie wp*** ci się za tobą na respa. Idę sobie na np szkielety a tu jakiś noob p*** idzie za mną! Jakby nie było innych miejsc na expienie / huntowanie dla lootu (W okolicy są orki, roty, minosy, trolle ale NIE! On MUSI ze mną iść na te szkielety bo a) penia się iść samemu b) chce mnie wkurzyć c) chce loota, a zabijanie potworków mu się jakoś nie widzi) NORMALNIE BIĆ AŻ SIĘ NOOB POKORY NAUCZY. Ale nie, to rook, noobków trzeba chronić, bo się popłaczą i sie mamusi poskarżą, taka jest wola CIP-Softu. Ja bym zrobił pz tylko w wiosce, a na cały tem p*** Noobgaard można by z noobów oczyścić i stał by się na powrót Rookgaardem jak to było na początku Tibii. (sorki za wulgaryzmy, ale jestem świerzo po graniu w Tibie i bardzo wk***iony)