Zobacz pojedynczy post
stary 20-03-2005, 01:47   #5
Ing
Użytkownik Forum

Ing's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais

Domyślny

AAAAAA!!!! Moje oczy!!! <wybiega z krzykiem, wracając za 30 minut z wyraźnym ubytkiem na psychice>.

Nie skomentuję aż tak dogłębnie, jak bym chciał, ale tylko przez grzeczność, wobec czytelników na wulgaryzmy wrażliwych... Pokazanie czegoś takiego na forum publicznym powinno się zakończyć nie tylko na lekkiej krytyce, na jaką odważyli się przedmówcy...

"Ja z moją gildią zrobiliśmy (...)"... i przyznajesz się, że było was więcej... Boże, miej ich w opiece... Jak świat długi i szeroki nie widziałem jeszcze, coby ktoś domagał się pochwał, pokazując taki shit... Coś takiego ja robiłem jakieś 6-7 lat temu, kiedy stawiałem swoje pierwsze kroki w htmlu (liczyłem wtedy wiosen 10) i przyznaję się, że szczerze wstydziłem się poziomu owych "prac" i ani przez myśl by mi nie przeszło, żeby to chociażby zamieścić gdzieś na serwerze (ech... inne czasy)... całość przypomina mi ćwiczenie prezentowane przez nauczycelkę na lekcji informatyki. Zainwestuj proszę w photoshopa/paint shop pro (ew. ściągnij triala), bo mi łzy z oczy płyną, patrząc na poziom całego dzieła. Dodam jeszcze, że treść stoi na poziomie takim samym co forma. Inna sprawa, że poza zrobieniem laya [część najbardziej relaksujaca i najmniej niewdzięczna - jakaś godzinka lekkiej pracy] nie włożyliście w to ani grama własnego zaangażowania (jakby był tam jeszcze rozwinięty skrypt phpowy, głęboka treść, klimat trzymany przez stronę, może bym darował).

...idę zrobić sobie herbatkę ... może mi przejdzie...

copyright: www.megatokyo.com
Ing jest offline   Odpowiedz z Cytatem