Cytuj:
Oryginalnie dodany przez MicNeo
RE.UP
Co?W Tomes of Knowlege?Żeby Keylogger zadziałał to musisz użyć...KLAWIATURY (by wpisać swój numer i hasło) ,a w którym momencie w Tomes of Knowlege używasz Klawiatury?No chyba ,że w Tomes of Knowlege jest keyloger a potem się nie wyłancza...a ja musze coś sprawdzić w moim kompie bo coś się wleeeeeeeecze... ?(
|
Chłopcze widze że nie wiesz co mówisz... ah... patrz:
Keylogger działa w ten sposób że wystarczy że raz sobie odpalisz taki prosty pliczek z nim, podałem przykład że plik uruchamiający ToK może mieć w sobie keyloga, bo jak już wspomniałem to on może być wszędzie. Keylogger po 1 uruchomieniu już działa, siedzi sobie zamaskowany w procesach i łapie wszystko co ma łapać., uruchamia się przy uruchamianiu kompa. Można go tak skonfigurować że będzie wychwytywał konkretne akcje. Potem co jakiś ustawiony czas wysyła plik z tym wszystkim na odpowiedniego maila.
Prosze czytaj ze zrozumieniem jak napisałem że ToK może mieć keyloga to właśnie chodziło mi o to żeby podać przykład że każdy plik może być zainfekowany.Większość keylogów charakteryzuje się tym że siedzą w procesach a nie włączają sie z tibią bo pod plik tibi***** to jest ciężej komuś keyloga podrzucić. No chyba że już potrafisz sam keyloga napisać co nie jest trudne i zrobić go tak żeby sie do tibia***** dodał.
I prosze nie pouczaj mnie w tych kwestjach, bo wiem troche na ten temat.