Zobacz pojedynczy post
stary 20-03-2005, 09:22   #51
Stalmir
Użytkownik Forum

Stalmir's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Zgorzelec

Imię: Stalmir
Profesja: Elite Knight
Gildia: Telvanni
Świat: Harmonia
Poziom: 121
Skille: 10/10
Poziom mag.: 8
Stalmir ma numer GG 9562850
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Isherwood
Stalmir jeśli myślisz, że ktoś ma obsesję na twoim punkcie to musze cie zawieśc...
Ty chyba masz jakąś manie przesladowczą
W ogóle to przestań pier..... o tym, że wszyscy ci czegoś zazdroszcza i za to się na ciebie uwzięli.
Czego niby ci zazdroscic? levela ?(ten ~60lvl to nie jest nic nadzwyczajnego) gildi ?[tak ty i twoja szlachta -.-'](nie ujmujac niektórym, bo są tam w porządku ludzie którym bardzo się dziwie, że jeszcze tam siedzą)
Ja tam osobiscie nie widzę nic godnego zazdrości.
A co do ciebie to nie mam słów...pokazałeś swoje prawdziwe oblicze ^.-
Reasumując...rada na przyszłość dla ciebie... nie myśl, że jesteś kimś wyjatkowym bo nim nie jesteś, takie wywyższanie sie swiadczy tylko o tobie.
Aha no i nie obrażaj kogoś kto na to nie zasługuje lepiej pomyśl nad tym co sam robisz.

No to dlaczego tak sie na mnie uwzieliscie??? No powiedzcie chyba ze sie boicie. Jakbyscie niemieli obsesji tobyscie cala gildia niewyzywali mnie jak mnie spotkacie Wogule niemam zielonego pojecia o co wam chodzi. Koles nawyzywal moich rodizcow i mnie a ja go tez i jakis wielki skrzywdzony teraz na tym forum. To wy zaczeliscie jakby ta wojne! Ja zadnej wojny niechcialem ale wy tak!

Opinie wy mi taka zrobiliscie.

@ UP

LOL theif... Nierozsmieszac mnie plx...... Pentomon zrobiles to co chciales shanbiles mnie Mozna powiedziec ze odniosles sukces! Gratulacje! Od dawna tego chciales i udalo sie. Ja sie tym nieprzejmuje bo niema czym ze pare idiotow co mnie nigdy niewidzialo gada ze kradne omg.... Podneicam sie halabarda..... niewiem czy pisanie ze wypadla mi kolejna halabarda to podniecanie sie. Niebede tu juz nic pisal bo to juz idiotyczne... wogule cala sprawa idiotyczna Niemartw sie Pentomon ja i tak niezrezygnuje z tibi chociaz bys tego chcial Pewnie po mojej wypowiedzi posypie sie wiele postow

Ostatnio edytowany przez Stalmir - 20-03-2005 o 09:34.
Stalmir jest offline   Odpowiedz z Cytatem