Tak, żeby nie było Neska ma dynamiczne IP. Więc możliwość złapania tego kogoś domowymi metodami jest mało możliwa. Aha chciałbym zaznaczyć, że w kawiarenie, w której bywasz mają Neostradę 1024.
Nie robiłbym takich głupstw, już nie raz przez to, że tepsa przydzieliła mi jakieś gówniane ip miałem bana na różnych serwach

.
Slagolasha bym, też nie podejrzewał. Pozostaje też jedna opcja... MSI korzysta z kilkunastu routerów neostrady... z przydzielonym stałym ip do każdego klienta. Ich też bym nie podejrzewał - nikt kto ma stałe ip nie ryzykował by takiego bloka. Pamiętaj, że Aval działa na tym forum - nie chciałby mieć bana za wygłupy i "chakierstwo".
Ps. Sprawdzałem IP - neostrada hostowana chyba w gdańsku... Zastanów się nad opcją kawiareny. Albo nad tym, że ten blok miał być wabikiem, żeby odciągnąć od prawdziwego sprawcy (teorie spiskowe ala Pajac).
Ps2. Zmieniłeś hasło. Zmień hasło od maila, będzie ok. Poproś modka o obserwację i zapis logów na twój profil. Pamiętaj, że ty też masz dynamiczne ip.