Zobacz pojedynczy post
stary 20-03-2005, 12:48   #12
Stefan12532
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 09 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiechciu
Hegemon Ty C*** JesteŚ I Tyle Ci Powiem ***aŃcu *******ony W Dupe Przesz C***A Dziwki Z Pod Latarni Po***ie GŁupi
jestem ciekawy za co tak na niego naskoczyles deb.ilu !!

nei ze sie podlizuje ale nei widze powodu do takiego bluzgania....dostales bana masz czas zeby pomyslec nad twoim bledem :|
generalnie...takich jak ty z forum powinni wywalac ...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gangrel666
Ech pisalem jakis miesiac temu takiego posta i nie znalazl on poparcia. Jestem przeciw ale z punktu widzenia regulaminu jesli gosc wkleja zdjecia tematy maja prawo istniec.
no niby tak..ale mnie denerwquje takei cos..niechce mi sie 1000 razy wchodzic do tego samego tematu zeby pogladac zdjedcia..przezucanie stron itp szukanei nowych zdjec ehh...moglo by powstac takie cos ze w zdjeciach jest temat

"Zdjecia z poszczegolnych swiatow"

i nastepnie do wybrania dany swiat i tam wklejac zdjecia jak niektorym zalezy zeby poglkadac zdjecia ze swojego serwa to by bylo najlepsze rozwiazanie aby w zdjeciach nie bylo jednej wielkiej KUPY smieci... i zmieszanych tematow...jedni chca wkelic swoj hunt inni chca sie pochwalic co robia na swoim swiecie z kolegami...to by juz zalezalo tylko od was...niech modki sie tym zajma

Ostatnio edytowany przez Stefan12532 - 20-03-2005 o 12:53.
Stefan12532 jest offline   Odpowiedz z Cytatem