Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiechciu
Hegemon Ty C*** JesteŚ I Tyle Ci Powiem ***aŃcu *******ony W Dupe Przesz C***A Dziwki Z Pod Latarni Po***ie GŁupi 
|
jestem ciekawy za co tak na niego naskoczyles deb.ilu !!
nei ze sie podlizuje ale nei widze powodu do takiego bluzgania....dostales bana masz czas zeby pomyslec nad twoim bledem :|
generalnie...takich jak ty z forum powinni wywalac ...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gangrel666
Ech pisalem jakis miesiac temu takiego posta i nie znalazl on poparcia. Jestem przeciw ale z punktu widzenia regulaminu jesli gosc wkleja zdjecia tematy maja prawo istniec.
|
no niby tak..ale mnie denerwquje takei cos..niechce mi sie 1000 razy wchodzic do tego samego tematu zeby pogladac zdjedcia..przezucanie stron itp szukanei nowych zdjec ehh...moglo by powstac takie cos ze w zdjeciach jest temat
"Zdjecia z poszczegolnych swiatow"
i nastepnie do wybrania dany swiat i tam wklejac zdjecia jak niektorym zalezy zeby poglkadac zdjecia ze swojego serwa

to by bylo najlepsze rozwiazanie aby w zdjeciach nie bylo jednej wielkiej KUPY smieci... i zmieszanych tematow...jedni chca wkelic swoj hunt inni chca sie pochwalic co robia na swoim swiecie z kolegami...to by juz zalezalo tylko od was...niech modki sie tym zajma