Zobacz pojedynczy post
stary 20-03-2005, 13:00   #385
Kwadratowe Koło
Zbanowany

Kwadratowe Koło's Avatar

Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.

Stan: Początkujący
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
Domyślny lol

Ja raz miałem takie szczęście: "It's true story..." <<ROOK>> Jestem se 1 levelek i laze z tym clube jacket i bag... schodze se do podziemi pod biblioteką i tam 6 lvl wysadził bp na tą deske (chyba już wiecie o co chodzi ) i sie tak chwali. Wział trade i "look for my eq" dobra wybieram jacketa, A ON TAM MA COPPER SHIELD, CHAIN ARM, MACE (szkoda, że nie carlin sword ;d ), STUDDED LEGS, LEGION HELMET (... wolałbym viking....), BUTKI, lina, lopata I FORSA (poniżej 1250gp). A jeśli licząc trupa, którego dziś znalazłem to jeszcze 9 spearów+mace+jaki shield i inne gówna. Po za tym już 3 razy mi silver amulet z trolli na rooku wypadł. Na mainie troche gorzej, ale raz mi wypadł z minoska w zamku bronze amulet, 4 razy ^^ mi wypadł dwarven shield z krasnoludka, small ruby z amazonki (nie wiem czy uwieżyliście, ale o prawda). Raz miałem taką historie... 11 lvl miałem na mainie i jakis typek (83 wtedy royal pal), aqrat przechodziłem, a on rzucił koło mnie bohy i schował :>. Achhhh..... ciekawe ile by mi dedów zrobił gdybym mu to zabrał....Bym zapomniał... dziś na rooku jakiś Polak wychodził na maina i mówi "ej chcesz moje rzeczy?" ja taka podjara i zasuwam pod bibliotekę i wykłada wszystko (plate shield, carlin sword, chain arm, leathery, butki, legion helm). W sumie pewnie mi nie wierzycie ale mam dowody.... na Infernie 1 lvl z takim eq... Isara...Harmonia....
Kwadratowe Koło jest offline   Odpowiedz z Cytatem