Zobacz pojedynczy post
stary 20-03-2005, 15:41   #1
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Stan: Niegrający
Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny Propozycja dot. dzialu "multimedia"

Ostanio coraz czesciej mozna zuwazyc duzo spamu w dziale zdjecia. Po krotkim zastanowieniu postanowilem napisac moja dosc kontrowersyjna propozycje.

O co chodzi? Chodzi mianowicie o calkowite lub czesciowe usuniecie dzialu "multimedia" z forum. Wiem, bardzo duzo osob przychodzi aby obejrzec jakies nowe zdjecia, ale to, co ostatnio dzieje sie na tym "subforum" przechodzi ludzkie pojecie. Np. User X zaklada temat w ktorym ma zamiescic swoje zdjecia ale ekhm... ludzie jak to ludzie, zdarza sie, ze cos nie wyjdzie. Zalorzmy, ze nie udalo mu sie wkleic tych zdjec, wpada rozwydrzona grupa 12 latkow, w ktorej kazdy po kolei wypisuje "Widze [X] popraw to" do tego doda jakiegos klimatycznego emota do swojej wypowiedzi typu" "
i jest zadowolony bo "zjechal kolejnego nooba".

Mam 2 propozycje:

1. Pierwsza to usuniecie dzialu multimedia co niewiazaloby sie raczej z duzym poparciem.....

2. Hmm jakos urozmaicic regulamin? Np. Za kazdy dodatkowy post o tresci "Nie ma zdjec grr!!!1111111oneone" Dawac punkty ostrzezenia?
(Wiem roboty byloby az za duzo, jak to powiedzial Scor "Po 2 dniach by Ci sie znudzilo.")

Coz, chcialbym zobaczyc opinie innych uzytkownikow.

Ostatnio edytowany przez Rankor - 20-03-2005 o 15:51.
Rankor jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.