Zobacz pojedynczy post
stary 20-03-2005, 17:56   #37
Grundos'clubbaser
Użytkownik Forum

Grundos'clubbaser's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2004

Domyślny

o.O
Hnn, knight sUx i ja o tym wiem, i większość doświadczonych graczy (no chyba tym co dopiero rozpoczynają swoją zabawe to może jeszcze se pograją ). Sorc wymiata ! I jest dużo więcej zalet grania sorciem niż knightem.
Po Pierwsze Primo , knight wpierw skilluje co zajmuje troche czasu.
Po Drugie Primo, knight musi mieć jakieś porządniejsze eq.
Po Trzecie Primo, knight nie ZAWSZE chodzi na hunty, i dla tego wcale nie będziecie mieli odrazu jakieś super eq z tych huntów. (Bo zanim qpicie pacc/80 lvl to już zmienicie profesje , mowa o Demonach :>).
Po Czwarte Primo, knight bez 4 mlvla jest niczym na nowych servach.
Po Piąte (ile to już było ^.-?) Primo , knight do optymalnego expienia potrzebuje Uhy , które żadko sprzedają , i inni chcą je mieć ( a u Pallka/Druta/Maga, wystarczy pare mfów , i goni ze spotanicznymi czarami).
Po Szóste(może dam se spokój?) Primo... Knight nie expi najszybciej, i trzeba grać nim inteswywnie (długi i nudny exp) , co u sorca/druta , jest bardziej ciekawe i urozmaicone. ( w loocie ,expie no i zabawie ).
Po Siódme (zzzzzzzzzzZZz) primo, knight słabo daje se rade z pk (mówie np. o wojnach, jak ostatnio na julerze , 111 lvl knighta (boski BR , a niby knight wyżej 100 lvla z 30 bp uh to niezniszczalny jest? ^.-)wyglądało tak :
Setzer Gambler(184 lvl chyba x.x) rzucił sd <450>sd<450>sd<450>konczące ue<800> , i po knighcie . Już koniec ?:>
A zawasowany sorc może dużo zdziałać, szybko zrobić lvle, i tylko pozazdrościć. Dlatego knight jest "szczeblem" w tibi , do nauki. Potem bardziej optylemalne są druty/pallki/magi. A co do pałków , bogaty pall w weekend , może nabić 1.5 mln expa (w 2 doby, a co do "bogatego" , to gdzieś ponad 100 k na bolty + hmmy ).

A exp sorciem . Pograsz w weekend , raz pożadniej , i masz dużo expa, ale musisz mieć troszke więcej kasy (zawansowani gracze łatwo ją kombinują).
I
Niechce mi se więcej wymieniać , tylko jeszcze pare zalet :
-Bez knightów nie było by huntów porządniejszych
-Bez knightów nie było by zabawy
-Bez knightów itd. itp. ... (już niedałem rady pisać , po wczorajszych wypadach sorciem uff... )

Decyzja należy do ciebie.

Mastah of pink car.
Grundos'clubbaser jest offline   Odpowiedz z Cytatem