Zobacz pojedynczy post
stary 17-02-2004, 11:27   #1
Dejvo
Guest

Domy¶lny Hufrurrfv - poznałem go...

Założyłem sobie kilka dni temu postać na Eterni: Dejvo ... chchiałem się troche pobawić i pograć... ale teraz jestem w Warszawie na feriach i komp jest u siostry baaardzo wolny zaliczyłem już 1 deada przez to, no ale mniejszaa z tym...

dzi¶ po zdobyciu 5 lvlu na ratach chciałem i¶ć na ryneczek popatrzeć co fajnego na sprzedaż lub do kupna... nagle jaki¶ kolo odzywa się i pyta czy jestem z polski... mówie, że tak... co¶ tam napisał cze... i nagle jaki¶ typ o nicku Hufrurrfv zacz±ł spamować: Dejvo is thief, f**ek... poaptrzyłem - 13 lvl - był w jakiej¶ gildii rookowej i mówie shut up, why...? dalej spamuje... aż w końcu mówi: mine 2 char Drzeva (jako¶ tak...)... napisałem hahahah, shut up... on dalej spam i spam... totalnie się zdziwiłem... dostałem kicka... zalogowałem się i on zacz±ł rozmawiać z jakim¶ typem po polsku... dałem pryvatn± i się pytam czemu pisze, że jestem THIEF... a on mi mówi, że ma 2 postać na Ruberze.... no fajnie, że ma ale mówie, że tam nigdy nie grałem, on no tak ale masz nick Dejvo,a ja mam Drzeva i zwaliłe¶ nick od mojego! ^_^ zamurowało mnie... powiedziałem papa i zakończyłem tom rozmowe... wnioskuje z tego, że jest frajerem i uważa się za pana rookardu, go¶ć jest przewrażliwiony i to mocno... ehh szkoda, że polak...
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! ¬ródłem utrzymania forum s± reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.