Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2005, 03:08   #18
Seteus
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cruel Master Boa
bez umiejetnosciwalki druid i sorc padaja jak muchy bo z sd we mnie knajta nie trafisz a ja co twoje 2 sd sie uchac bede wiec jestem gora KNIGHT RULEZ poczytaj poradnik o pk'owaniu
hahah , kolego , fakt jak ktoś nie umie celować z run to nie zbaije knighta , ale to co mówisz że co 2 SD sie będziesz uhać to wiesz co? ......... chiałbym to zobaczyć jak ty sie ciagle uhasz kiedy trzeba , po pierwsze wpadasz w panike trzęsą ci sie rączki i nie myślisz po drugie powiecmy że jesteśmy na enforcd pvp ja wale ci 2 szybkie SD ty chesz sie uh'nąć stajesz zeby użyc uh'a i zbierasz SD spadasz na red uhasz do yellow , ja 1-2 sd ty na red stajesz sie uhn'ać dostajesz SD i jak masz szczęscie to przeżyjesz.. nie żebym sie przechwalal czy cos no i tak nie musi byc jak masz umiejetnosci ale ogółem knight na pvp suck's.

pozatym to ja rzyucam strong haste i uciekam po prostej ty biegniesz za mna i mam cie na celowniku bo jak chesz mnie dogonic nie mozesz skrecac na boki wiec zbierasz 1 sd na sekunde (pvp enforced) powodzenia
  Odpowiedz z Cytatem