Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2005, 08:31   #16
Mardag
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 01 2005

Domyślny

dawno tu nie bylem.. myslalem w sumie ze temat juz dawno usunieto...

myslalem o tym jakis czas temu... i pomyslalem ze jest to mozliwe... ale skoro masz taki plan.. i chcesz na tym robic pieniadze to chyba ogolnie panuje taka zasada ze aby zarabiac pieniadze trzeba najpierw jakies pieniadze wylozyc...

moze powiedz ile placisz grafikom i programista... jezeli oferta bedzie interesujaca to na pewno sie ktos znajdzie...

no i tez byla mowa o serwerze... jest juz cos czy dopiero masz w planach zakup jakiegos niezlego serwa? :>

co do rpgmakera na poczatek to dobry pomysl... ja to widzialem ale nie chcialo mi sie w tym bawic... nie wiem jakie to ma mozliwosci... ale chyba nie da sie tam zrobic wszystkiego.. chyba online nic nie zrobisz... ale mozesz zobaczyc... ile sie robi jakas gierke w tym... pomnozyc ten czas mniej wiecej x100 (nie wiem tak strzelam.. bo nie wiem jak szybko sie tam robi... ale to chyba tez nie jest takie hop siup...) no i ci wyjdzie... a teraz pytanie... kto wedlug ciebie... bedzie chcial siedziec nad czyms co "wymysliles" (aczkolwiek w sumie duzo tego nie ma...:/) tracic czas... w dodatku za frajer i z mala szansa na to ze ktos wogole z tego skorzyta?:/ no chyba ze masz juz jakis pomysl na kampanie reklamowa..

Ostatnio edytowany przez Mardag - 21-03-2005 o 08:32.
Mardag jest offline   Odpowiedz z Cytatem