Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Igomas of Heavy Magic
pierwsze nie przejdzie...a co do drugiego to sie zgadzam  tyule ze wladza mialaby wiecej roboty 
|
Dokładnie

Jakby wlepiać ostrzeżenia za każdy komentarz "nie widzę zdjęć", "n00b jesteś, bo (na zdjęciu używasz tibiagg) / (zmarnowałeś dużo uhów)" etc. to nic innego nie mielibyśmy do roboty.
A upomnij takiego jednego czy drugiego, to na pw wyśle wiadomość, że tutaj komunizm się szerzy, że brak wolności słowa etc (lol)
Btw: ostatnio jednemu takiemu założyłem bana tygodniowego, bo w ciągu 6 dni nabił 158 postów (średnia ponad 26 dziennie), praktycznie wszystko w dziale z fakeami, zdjęciami i grafikami z lakoniczną treścią "pomysł: xx/xx, wykonanie: yy/yy", a jak mu powiedziałem, że to co robi to power posting i spam, to się pyta "to jakie są dzienne limity w pisaniu postów". Tylko ręce załamać ;/
Można by spróbować coś takiego wprowadzić i podejrzewam, że dałoby to efekt, ale przez pewien okres (dopóki nie zrozumieją ludzie i się nie uspokoją) liczba raportów wzrosła by kilkukrotnie i to by było przerąbane :/
Ooo! Mam pomysł: a może by tak zrobić paru modów do działu ze zdjęciami i/lub filmami? Co Ty na to MatKus?