Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2005, 09:05   #5
Raynold
eX Moderator

Raynold's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Igomas of Heavy Magic
pierwsze nie przejdzie...a co do drugiego to sie zgadzam tyule ze wladza mialaby wiecej roboty
Dokładnie Jakby wlepiać ostrzeżenia za każdy komentarz "nie widzę zdjęć", "n00b jesteś, bo (na zdjęciu używasz tibiagg) / (zmarnowałeś dużo uhów)" etc. to nic innego nie mielibyśmy do roboty.
A upomnij takiego jednego czy drugiego, to na pw wyśle wiadomość, że tutaj komunizm się szerzy, że brak wolności słowa etc (lol)
Btw: ostatnio jednemu takiemu założyłem bana tygodniowego, bo w ciągu 6 dni nabił 158 postów (średnia ponad 26 dziennie), praktycznie wszystko w dziale z fakeami, zdjęciami i grafikami z lakoniczną treścią "pomysł: xx/xx, wykonanie: yy/yy", a jak mu powiedziałem, że to co robi to power posting i spam, to się pyta "to jakie są dzienne limity w pisaniu postów". Tylko ręce załamać ;/
Można by spróbować coś takiego wprowadzić i podejrzewam, że dałoby to efekt, ale przez pewien okres (dopóki nie zrozumieją ludzie i się nie uspokoją) liczba raportów wzrosła by kilkukrotnie i to by było przerąbane :/

Ooo! Mam pomysł: a może by tak zrobić paru modów do działu ze zdjęciami i/lub filmami? Co Ty na to MatKus?