Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek Uciekaido
Wspolczujemy warszawie studentow.
A wogole to mam wrazenie, ze jednak nie jestes studetem (tak jakos mi sie wydaje po twoich wypowiedziach... strasznie... niestudenckje, zeby nie napisac dziecinne)
>>i dla mnie papiez nie zrobil nic wielkiego -.-
Hmm... no tak... aa co mialby dla ciebie zrobic?? Sniadanie codziennie rano?? Pranie, prasowanie??
|
Nie współczuj, my brat tam studiuje (ale nie histę), ma najlepszą średnią na roku, a z histy to jest lajtowy.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez WerD
do papieża przepraszam wymień mi rzeczy które on zrobił dla POLSKI chba tylko się na niej wzbogacił tak wogle jestem ateistą (wiesz kto to?) i dla mnie papiez nie zrobil nic wielkiego -.-
|
Dzięki jego pielgrzymce z 1978r. (ciekawe jaki forumowicz wtedy żył) naród polski poczuł swą siłę. Zaczął się ten wielki, piękny ruch społeczny "Solidarność", gdyby papieża nie była. Jestem przekonany, że nie byłoby zrywu spoleczeństwa na początku 80. lat. A co z tego, że jesteś ateistą, tylko współczuję, jeśłi czujesz się z tego powodu lepszy. To nie czasy, że za religię zabijano (przynajmniej u nas) ludzi. Przecież jest zagwarantowana Konstytucją RP wolność wyznania, więc czemu się afiszować. Chcesz pokazać swą inność, proszę bardzo mikrofony czekają... Jeśli wg.ciebie papież nie zrobił nic wielkiego, towspółczuję, może dlatego, bo pewnie czujesz odrazę do księzy i w ogóle religii.