Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2005, 12:05   #31
Mardag
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 01 2005

Domyślny

pierwszy post:

1. apropo loota to na bank nie wsadzilem go do potworka bo zawsze klade go na dziurze wychodze inna ide do tamtej i wyciagam ropem... ale rozumiem ze ta odpowiedz oznacza ze nie moga zniknac

2. klucz od zebraka? gdzie ten zebrak? bo ja myslalem ze mozna kupic tylko od jakiegos tam goscia za 2k... jak szybki jest resp? napewno sa tam tylko 3 dsy bo slyszalem ze 5...:/ i jak tam by bylo z archerami+ hmmy? czy archery raczej nie wchodza w gre (slyszalem ze z nimi tam jest niezle)

co do tego zeby kazdy zadawal pytania to dla mnie to nie problem... jak ktos chce sie dowiedziec czegos moze nawet w tym temacie.. ja go stworzylem bo nie widzialem zadnego podobnego (moze zle patrzylem...)

drugi posta

2. a jak to wyglada? czy jezeli wejde na dol to drag od razu moze przywalic z fb czy raczej dopiero po chwili bo z lapy to ja sie nie boje bo mam calkiem niezly sprzet... ale fb wali 4x+ mocniej...

3. no wedlug kalkulatora iham sie 75-150 czyli jakby ni ebylo srednio po 100+ ale czy lepiej uzywac w tym przypadku ihy na summony czy jednak uhac je bo wiecej daje?
Mardag jest offline   Odpowiedz z Cytatem