Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grimp
taaa widze, że tu piszą posty w większości osoby które mało grają w tibie, i dla nich ta gra polega na zabijaniu innych nacji. Powiem wam jedno, nie grajcie w tą grę, rozumeim że all jesteście POL-SWE, VEN-BR, ale taka prawda że tamte noobki nie moga wpłynąć na wasze dalsze życie.
IMHO dlaczego conf~ przegrała na Pandori ?
odp. Dużo dobrych graczy nie chciało sie przyłączyć, przyłączali się na 20-30 i poprostu nic nie robili tłuki swe na 10~ lev i blokowali miejsce do walki, nawet trapnąć nie potrafili porządnie....
1. Na new serwer nie będziemy walczyć z Swe, albo Pl (ja i kumple) ale z pa i pk.
2. Róbcie pa to będzie wy vr reszta serwera ze mną włącznie
3. Chcecie być w rodzinie z osobami których nie znacie? ufacie im? na Xancie jest dużo dedów np Primavero Turi'el zabił Suki Turi'el (jeśli błąd to sry nie gram tam już ponad 0.5 roku)
4. Chcecie hunta bo jednemu z was nie będzie się już chciało grac i zrobi pk ?
5. nigdy nie będziecie rządzić na serwerze bo imho jesteście małe newbe co nasłuchały się o wielkich wojnach rasowych i teraz myślą że będą najlepsi
|
Popieram ... nie lubie takich ktorzy caly czas chca zabijac bo patrze troche z innej strony co by bylo gdyby mnie tak zabijano :/ raczej bym takiego czegos nie lubil ... Gilie popieram typu: lvl 30+ skille dla knajta 70/70 palla 75/xx mag idruid mlvl 40 to jest gilia a nie to co na iridzie teraz sie dzieje do gilidi sa przyjmowane wszystie osoby od lvla 15+ rozumiem ze narazie wyzszych lvli nie ma ale wg mnie nie ma sensu robic gildi skoro ona jest slaba ... moj kolega zrobil cos takiego przyjmowal lvl 20+ i dal miesiac na zrobienie 30 lvla ja w 2 tygodnie z 22 lvla robilem 30 i wg mnie to jest dobre trzeba szybko expic zebysmy nie byli popychai i terroryzowani przez ine high lvle kazdy kto nie zrobie tego 30 lvla bedzie wyrzuconynie ma ulg nawet dla druidow i magów na poczatku myslalem ze nie dam rady az tylu lvli nabic tak szybko ...a jednak udalo mi sie przed czasem ... teraz jestem zadowolny z decycji lidera ze tak zrobil ... i jestem za dalszym podwyzszaniem poprzeczki lecz niestety jesli poprzeczka bedzie 50 lvl to przejda ja raczej knajcie i palle dla magow wtedy proponuje 45 lvl i drutow tez