Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2005, 19:33   #55
Peace and Love
Zbanowany

Peace and Love's Avatar

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Garen
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 141
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
LOL

w koncu beda nowe servy ^^ jusz skonczylem z starym servem mam nadzieje ze germany pvp - byloby super dzieki tibia.pl czekalem na te info jusz 2 tydzien ale warto wiedziec ze w przeciagu 1-2 tyg bedzie nowy serv ^^ a i paccek sie w koncu zwroci

edit: popieram co do nie zakladania gildi aby miec jak najwiecej czlonkow bo to sensu nie ma, ja wole znalesc sobie qumpli na servi lub starych dobrych ychadzacych z novy i harmoni (bo tam gralem) no i kiledzy z rl, nie mam zamiaru zakladac gldi wole znalesc jakas gilde swe/br/pol bo ci ktozy maja z nich paca to na serio fajni ludzie wystarczy byc milym a pod skorupa stereotypowego br lub swe znajdzie sie bardzo fajna osoba, jak cos to ja na 100% wbijam sie na jakis serv pvp (plx niemczech) i od poczotku szukam przyjaciol nie che ich poznac na forum czy cos lecz na sweicie i tam po ich zachowaniu dowiem sie czy warto sie z nimi przyjaznic,i nie mam zamiaru trzasc" swatem ja w tibi szukam zabicia czasu i drej zabawy ktora coraz wiekszej rzeszy ludzi przeslania eq i kasa w calej histori tibi znalazlem ( na harmoni !!!!) 5-7 osob ktorym moglbym wyzucic eq pod nogi i by nie wziely ( z tego 4 polacy 2 swe i 1 br) wieszcie mi wiekszosc z ludzi dalej mysli rasistowskimi pogladam ( kolega powiedzial ze kolega powiedzial ze 4 br na naiego loornely lub go zabily[lecz to sie zdaza wielu zginelo z mojej reki ja tesz wiele razy zginolem ale to nie jest powod zeby caly narod traktowac z dystansem) TRZEBA SIE NAUCZYC SZACUNKU ( to tesz do wszystkich thiefow zarowno br swe jak i pol [link]zobaczcie co sadza o ludziach obco krajowcy bodajze z angli i przyjzyjcie sie kto zablokowal go na berzerku i niech nooby psujace opinie nazego kraju przestana tak robic bo jusz coraz czesciej mozna uslyszec ze polacy sa gorsi o tak besztanych przez nas brazylyjczykow

Ostatnio edytowany przez Peace and Love - 21-03-2005 o 20:24.
Peace and Love jest offline