Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2005, 20:28   #58
Xavery
Użytkownik Forum

Xavery's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Premia
Domyślny

NIe wiem czy sie smiac czy plakac...
Haselka typu "opanujemy serwer" czy tez "Wojna ze Szwedami", wg mnie wypowiadaja gracze ktorzy albo osiagneli lvl duzo wiekszego niz 20, albo ci ktorym wiek nie pozwala na racjonalne myslenie. Przyklad nawet takiej Galany (w poczatkowej fazie -2miechy serwa) pokazal jak to mozna opanowac serwer i zabic Szwedow. A zeszta nieweim czy Polacy to az taki naro rasistow czy co, ale w Tibii widac jak na dloni nienawisc do Szedow i ew. do Br. (a podobno slyniemy z tolerancyjnosci ). Dla tych ktorzy dawaja takie hasla proponuje serw z wymuszona walka, tam sie w spokoju bedziecie mogli wyzyc i nie bedziecie za bardzo niszczyc wizerunku porzadnych graczy z Polski.
Sam mam zamiar isc na tego serwa (ger,pvp) i mam nadizeje ze wojny nie bedzie a jak bedzie to ze bedzie ona pomiedzy gildiami a nie narodami jak to juz nieraz bywalo. Bo jezeli jakas gildia bedzie PK i PA to sam sie dolacze do wojny z nia nawet jezeli to bedzie gildia polska a mialbym walczyc ramie w ramie ze Szwedzkimi graczami, ktorzy niejednokrotnie sa lepszi od polakow ( nie sa to slowa do dobrych graczyz polski- nie mowie tu o hlvl bo i wsrod nich sa nOObki ale mowie o tych ktorzy cos umieja i chca sobie pograc).

Dobra sie chyba za bardfzo rozpisalem i nikmomu niebedzie sie chcialo tego czytac

P.S. Jak sa jakies bledy to sry, spieszylem sie troche i nie chce mi sie sprawdzac.
Pozdro.
P.S.2 Zaraz pewnie dostane z***ke od paru ludzi...
Xavery jest offline