Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2005, 23:56   #79
Mitmex
Użytkownik forum

Mitmex's Avatar

Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Mitmex ma numer GG 1771709
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nightmare Knight
nie wiem czy smiać sie czy płakać po przeczytaniu wszystkich odpowiedzi w tym poscie ( z kilkoma małymi wyjatkami) ..............

Co do nowego serwa .. przeniesie sie tam sporo grupa ludzi z aurery (gracze dobrzy i doswiadczeni poświecajacy tibi stanowczo za duzo czasu..)
Przenoszę .. a raczej wracam do gry równierz i ja .. ale coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu , że z 3/4 polskich graczy zadawac sie nie będe
bo w wieszkosci sa idio...i

co do swe i br są u nich wyjatki (nooby takie jak i u nas , oraz skur...ałe beje) ale ogołem wiekszosc ludzi jest naprawde spoko i mozna z nimi spokojnie dogadać (pozdrowienia dla zohola szweda ktory zna polski )

takie małe podsumowania
nie sądze aby chodz 2 z najbardziej wygadanych forumowiczów miał szanse byc w ekipie rządzacej serwerem
Wiem ze swe sa tez spoko, ale akurat na pandori taki swe nie bylo i ja szybko to juz wiedzialem lecz hlvl polacy mnei nie sluchali potem sie przekonali na wlasnej skorze mysle ze jestem w stanie byc w czolwoce nowego serwera, bo jestem uzalezniony od tibi i gram od rana do wieczora co przeklada sie na moja nauke .

Na pandorii zaczelem grac 3.02 (8dni po powstaniu serwera) +7 dni bana za pacca :/ wiec strata do najlepszych na serwerze 15dniowa jest bardzo duza.

Coz nie bede pisal bo pewno sie smiejecie teraz. Zobaczymy na nowy serwerze
Mitmex jest offline