Temat: mag czy druid
Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2005, 09:10   #20
Mardag
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 01 2005

Domyślny

no ja ez sie wypowiem na ten temat mimo ze jestem noobem... ale najpierw skomentuje to co powiedzial niejaki patrikoz

Cytuj:
Wg mnie (ale tylko mnie) sorc to najgorsza profesja w grze.
zgadzam sie ze tylko wedlug ciebie...

Cytuj:
Otoz tepi ja brak PACCa, brak UE i promocji :/ SD mozna kupic badz miec SD-Makera (kupic na allegro, od kolegi, albo po prostu zrobic). W walce PvP na lvlu:
no a druid to co? jakis bog? tez moge powiedziec ze UHy mozna kupic lub miec UH-makera. a jesli chodzi o pacca to chyba dobrze ze sorc dostawje troche wiecej (znaczy plus dla sorca)

Cytuj:
8-10 - Z Druidem rowne szanse ma Sorc, z knightem baty (chyba ze dobry magic level), z palkiem (o ile ma przyzwoity dist) tez baty
o ile te cyferki to lvle.. to aqrat sorc skopalby dupe knightowi z hmmow... z druidem rowne szanse to nie wiem... druid moglby miec troche leczenia juz... z palem moglby dostac wpierdy ale to raczej zalezaloby od sprzetu sorca...

Cytuj:
11-15 - Druid bije Sorca, bo ma UHy, a Sorc ciagle nie ma SD. Knight raczej wygra (ale musi miec przyzwoite skille), a palek zaleznie od distu i run tez wygra.
po pierwsze czemu sorc nie moze miec sd np na 15 lvlu? no chyba ze uwazasz iz postacie czarujace powinny miec taki mlvl jak lvl... ale i tak sie zgodze bo sd malo robi na niskim lvl a dru moglby sie od czasu do czasu uhnac... knight wygra jak bedzie mial juz uhy... a to chyba nie jest takie pewne na tym lvlu.. z palem podobna sytuacja co wczesniej.. chociaz raczej juz ma uhy wiec sorc dostanmie baty...

Cytuj:
16-40 - Knight wymieka, bo do 25~ lvla czesto nie ma UH. Druid rowna walka, a palek ja uniknie run to wygra.
ja bym raczej powiedzial ze to sorc wymieknie... bo knight na wysokim lvlu to ma kilka bp uhow przy sobie... (chociaz ty to bys pewnie nosil ze 2 UHy na krzyz...) nalezy zauwazyc ze knight ma duzo hp i nie zjezdza sie go od tak... dla knighta 100 hp to nie jest tyle co dla dru/sorca... z dru roznie bywa... zalezy od ilosci run w plecakach... wydaje mi sie ze rzeczywiscie w miare rowno by bylo... no i pal standardowo tyle ze juz nie zabije sorca bo on zwieje

Cytuj:
Sorc traci na huncie najwiecej. Sorc ma najgorsze skille i Sorc, aby skutecznie grac musi grac z kolegami - hunty, runki itp
sorc traci na huncie najwiecej... no rzeczywiscie jezeli drut bedzie tylko stal i patrzyl jak koledzy bija... ale jezeli pomoze to wyjdzie tak samo...
sorc ma najgorsze skille.. yyy.. a po co mu skille?:/
...aby grac musi grac z kolegami... hmm... a kto nie musi? chyba ze do konca zycia chcesz bic np cyklopy czy cos... kazda profesja moze sama zabic kiedys jakies mocniejsze potworki solo.. ale zuzywa sie na to tyle ze jest to samemu nie oplacalne.. co nie znaczy ze niemozliwe...

powiem na koniec od siebie... ze ja drutem nie gralem.. bo od razu wiedzialem ze chce sorcem lvlowac^^ dlatego tez nei wiem jakie drut dostaje czary na paccu... ale z tego co slysze ogolnie tutaj to nie sa one zbyt uzyteczne... natomiast UE (moim zdaniem) jest niezle...^^ ktos napisal ze nie moze zabic na 41/46 rownego sorca... dziwne bo dmg jest 352-704 czyli pvp 126-352 wiec z max hita nie tylko zabije rownego sorca ale takze duzo wyzszego.... zreszta moim zdaniem UE przydaje sie raczej na potworki... jak na pvp ciagnie za duzo many a to samo mozna zrobicdwoma sd

jezli chodzi o porownanie dru i sorca to chyba najwazniejsze jest to ze dru ma wiecej kasy (UHy wychodza lepiej niz SD) a sorc... hmm... no jest ta profesja bardziej ofensywna i zeby ni epowiedziec ze ma SDki (bo SD to se moze kupic nawet pal) to na paccu wydaje sie byc lepsza postacia... dodatkowo nie zawsze znajdzie sie drutem tyle sd ile sie bedzie chcialo... (chyba ze SD-makerzy...) i nie bedzie sie nim robilo wiecznie tych UHow..
Mardag jest offline