Najpierw odp do Dr.
ja napisałem (patrze na procesy
itp ) więc wiadomo kilka rzeczy...niektóre procesy (niektóre....prawie 50%) są ukryte,więc dobrze mieć jakis program co ujawnia takie procesy i je sprawdza gdzie , jak i do czego sie odnosza...i jeszcze dobry FW<np.Zone Alarm),antyvir(tu nie mam zdania ja mam Nortona) ,i coś anty trojanki (np.Cleaner),anty dialer itp(np Ad-Adware),no i tak jak mówiłem trzeba wiedziec co i jak w naszym kompie,a co do tej nazwy to prote ,zę nie bedzie pisać koło np JESTEM PROCKIEM Z WINDY WIĘC MNIE NIE USUWAJ ....SYSTEM.... no właśnie,chyba ze da sie zrobic zeby pisąło ze to procek z systemu ale powiem tak,JA SIE NIENTERESUJE KEYLOGERAMI,mam jednego na swoim kompie bo chce wiedzieć czy mój kochany braciszek coś nie robi z moim kompem,ale to inny typ keyloga bo ten nigdzie tegonie wysyła tylko zapisuje w pliku txt.
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Matheous
Ktos tu kiedys napisal o Polish Hacking Group-przeciez oni nie laza po Tibii i nie wyludzaja acc numberow no nie? Po prostu jak to fachowo napisali na tibia.pl oni 'hackuja metoda 'brute'' czy jakas inna...Na przyklad wybieraja na chybil trafil konfiguracje 6 cyfr(jedna z miliona i proboja zlamac haslo(metoda 'brute'?;]).
A jeszcze calkiem duza liczba osob chce miec wiecej logow na minute(2 many players online...) to ma takie samo haslo jak acc-czyli wystarczy znalezc Twoj acc number i od razu maja Twoje haslo...Zaloze sie ze twoj acc nr to pierwszy pass jaki wyprobuja
|
To prawda takiej grupy CRACKERSKIEJ nie bedzie obchodzic tibia bo wola jusz zajeba** karty kredytowe a nie numery do tibi,chyba ze jakis kolo gra w tibie i ma mozliwości.A ta metoda nazywa się BRUTE FORCE (brutalną siła) i polega na tym ze pokolei próbuje każdy ciąg liczb(liter,znaów itp) i jak się zgadza to see ya i maja twój numer(lub hasło).