Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2005, 18:09   #1
Seteus
Guest

Domyślny Druid offensive spell plx

Nie wiem czy powinienem to tutaj pisać ale skoro to dział poświęcony magii to moim zdaniem jak najbardziej sie do tego nadaje..

Ok , pisałem już to na forum "proposals" na tibia.com ale widocznie cip nie doczytał tego bo żadnego odzewu nie bylo..

Pewnego dnia gdy trenowałem z Lee San'em (ludiz z dolery na bank go pamiętają) rozmawialiśmy o dawnych , wczesnych latach tibii , opowiadał mi jak to kiedyś druidzi wymiatali , mogąc przyzwać 2 smoki (wiem omg) ja jeszcze wtedy nie grałęm w tibie więc nie orientuje sie w prawdziwości tej informacji , ale mniejsza ztym...wpadliśmy na taki mały i prosty pomysł , czar druida "poison storm" przemianowac na "thunder storm" zostawić ten sam obszar działania (czyli identyczny jak sławetne UE sorca) i nadać mu siłe Energy wave sorca.. przykładowo ja moim druidem (lv 42 mlv 50) teoretycznie zadawałbym odbrażenia 312-436 (żródło tibia.pl) , niby inewiele ale nagłe 200 obrażeń w pvp znacznie by pomogło druidom , samym SDkowaniem nic ine zdziałasz jesli naprawde nie masz dobrej celności (albo aim bota ). Powieccie mi co sądzixcie o tym , jak zreagowalibyście jakby pojawił sie taki czar , wszak cip mówił coś o nowych czarach z kolejnymi update , a ktoś gdzieś na Edron widział tabliczke "Arrmagedon - looking for teacher" czy coś wtym stylu.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.