Temat: mag czy druid
Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2005, 18:17   #34
Seteus
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aureliunkunfun (DruiD)
jeszcze chcialem dodac ze jezeli chodzi ci o respekt to wybierz sorca poniewaz jak ktos widzi mocnego sorca to mysli o ty w zyciu on mnie zara wbije w podloge z sd albo ue
a jak ktos widzi druta to mowi eee tam drut co on mi moze tam z jakiegos gfb zrobic chyba ze sobie kupi sd'ki albo zara zacznie uciekac i sie caly czas uhac i zwieje do pz

PS. wedlug mnie cip soft powinien dac jakiegos mocnego spella drucikowi a magowi jakiegos fajnego runicznego heala
Kolejny ignorant lekcewarzący GFB. Ten czar jest idealny do pkowania koło depo , nie dlatego że atakujesz obszarowo , ale dlatego że uderzenie z GFB budzi panike , nie ma gdzie uciekać , ekran rozbłyskuje , ludzie sie denerwują i wpadają w panike , wiesz mi to działa.

Co do pvp.. w walce można wykorzystac gfb i to smiało , zwłaszcza przeciwko srocowi , ja w pvp srednio z gfb uderzam 60-65 , wyobraś sobie 2 szybkie uderzenia na sorca (100% celnosci) , wmiędzyczsie juz sie szykujesz do spammu z SD , 2 gfb = 100 dmg , spamm z sd (wchodzą 2 sdki) = 300 dmg , jak dla mnieto napisałbym "pwned". (taktyka tu przedstawiona jest bardzo często stosowana przez ludzi w tym przezemnie , świetnie sie sprawdza w walce z sorcami ale także z paladynami, z kmnightami zawsze mam problemy )

Ostatnio edytowany przez Seteus - 22-03-2005 o 18:19.