Temat: mag czy druid
Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2005, 21:46   #35
patrikoz
Zbanowany

Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych

Domyślny

Cytuj:
ja bym raczej powiedzial ze to sorc wymieknie... bo knight na wysokim lvlu to ma kilka bp uhow przy sobie... (chociaz ty to bys pewnie nosil ze 2 UHy na krzyz...) nalezy zauwazyc ze knight ma duzo hp i nie zjezdza sie go od tak... dla knighta 100 hp to nie jest tyle co dla dru/sorca... z dru roznie bywa... zalezy od ilosci run w plecakach... wydaje mi sie ze rzeczywiscie w miare rowno by bylo... no i pal standardowo tyle ze juz nie zabije sorca bo on zwieje
2 UHy na krzyz? Dobre. Knight na wysokim lvlu - dokladnie. Do 25 przewaznie (!) nie nosza UHow. Z reszta sie zgadzam Tylko ze przewaznie palek pierwszy kupuje BOHy, czesto nosi time ring, wiec... kto wie

Cytuj:
o ile te cyferki to lvle.. to aqrat sorc skopalby dupe knightowi z hmmow... z druidem rowne szanse to nie wiem... druid moglby miec troche leczenia juz... z palem moglby dostac wpierdy ale to raczej zalezaloby od sprzetu sorca...
Tak, te cyferki to lvle. Gratz tego sukcesu mysleniowego Sorc robi HMM od 10 lvla I na 10 lvlu ma ich malo. Knajt w zaleznosci od skilli moze latwo rozbic sorca, ktory na tym lvlu rzadko ma chocby Exure Gran. Druid moglby miec troche leczenia juz, ale... zalezy kto jak gra Moim zdaniem raczej nie. A pall - zalezy czy umie unikac run.

Cytuj:
patrikoz@

jeszcze jedno przeciesz mag ma summony i tez podczas walki z 40 lvlowym knightem by wygrał bo summonie sobie 2 monki i juz knight musi zdecydowac czy monki czy maga jak maga to monki go lejom jak monki to mag ma pole do popisu z sd z druidem co z tego ze druid ma uhy duzec tego pewnie tez nie nosi a co do palla to nie wiem
Ta. Jest nagle duel i mag bedzie summony robil?

Ostatnio edytowany przez patrikoz - 22-03-2005 o 21:58. Powód: I'm so bored.
patrikoz jest offline