Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2005, 13:35   #12
Dagenoth
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Ab'Dendriel

Stan: Aktywny gracz
Imię: Dagenoth
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 94
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
Dagenoth ma numer GG 3887207
Domyślny

ja tam uwazam ze druid nie powinien dostac nowych czarow... piszecie ze wam brakuje czegos takiego jak ue to grajcie sorcem a nie druidem... a wy tu spokojnie bierzecie druida... na samym poczatku z uhow macie kupe kasy, stajecie sie providerami i przez to macie protekcje... jednym slowem start macie duzo lepszy niz jakis sorc... skile tez wam szybciej leca niz sorcowi... pozniej faktycznie uhow nikt nie sprzedaje ale na poczatku ten czar daje wam duza przewage... a ze z czasem nabijacie wyzszy lvl i uhow juz nie sprzedajecie bo zysk z tego niewielki i ze zaczyna wam brakowac tego ue to za przeproszeniem juz wasz problem...
ja uwazam ze druid na dluzsza mete jest slabsza profesja od sorca ale na poczatku jest znacznie lepszy... wiec mowie tu do druidow... przed wybraniem profesji trzeba sie zastanowic na czym wam zalezy... na latwym (latwiejszym od sorca) starcie i pozniej na troche slabym charze czy na trudnym starcie i pozniejszym wymiataniu... no srry ale jakby druid mial cos podobnego do ue to mocno by to oslabilo sorcow... bo taki druid na niskim lvlu mialby swietna sytuacje z uhami a i na wysokim lvlu nie byloby zle bo mialby troche slabsze ue... no srry ale wszyscy druidzi co sie tu zala i pisza ze chca ten nowy czar bo druid jest slaby przypominaja mi tylko noobkow co chca nowe tereny dla facc i wczesniejsze wpuszczanie faccow na server... w taki sam sposob sie zalicie... zrozumcie ze druid jest na dluzsza mete slabszy ale na to konto na poczatku latwiej sie nim gra... nie pasuje wam to to wezcie sorca, meczcie sie nim na poczatku i pozniej cieszcie czarami ofensywnymi...
srry ze sie powtarzam i malo zrozumiale pisze ale jestem lekko zawiedziony inteligencja polakow (co by wszystko chcieli... i uhy i ue, jak rowniez tereny dla facc) a poza tym wkurzony bo tacy ludzie mnie rozwalaja...