Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2005, 16:29   #17
Seteus
Guest

Domyślny

@Dagenoth

Niechce mi sie wytykać ci wszystkich błędów ale wypisze pare..
1. Po pierwsze, ludzie czasem biorą druida bo naprzykład grają pierwszy raz i niewiedzą w co sie pakują , ja tak zrobiłem. Na tibia . ocm wypowiadał sie Omega man z secury , lv 103 elder druid bodajrze , on terz przyznał że jakby zaczynając wiedział jaki druid jest bezużyteczny na póżniejszym etapie gry , nigdy by nim nie zagrał.

2. Protekcja za sprzedasz uh. Sorc równie dobrze dostaje protekcje za sprzedasz run HMM i run SD.

3. Skille , niedawno robiłem sobie sorca na infernie , dla zabawy , po 1 dniu zabijałem swamp trlle szybko i sprawnie , po drugim dniu roty terz już nie miały ze mną szans , nie potrzbowałem już lepszych skilli , i nie miałem jakiegoś boskiego sprzętu.

4. Zacytuje "Jaky druid miał coś podobnego do UE to mocny by to osłabiło sorc'ow" otórz mi sie wydaje że to by wyrównalo siełe klas w pvp , zbalansowało gre.

5. "Weście sorca i męczcie sie nim na początku" Po pierwsze , druid ma tą samą "męczarnie" . Po drugie jak gra cie męczy to po co grasz ?

6. "Co by wszystko chcieli , uh i ue.. " ekhem , przytocz mi jeden jedyny fragment gdzie jakikolwiek druid mówi tutaj że chce UE. Podpowiedż, nie ma tutaj takiego.

Na okniec powiem to co powiedziałem na tibia.com , jeśli cipy bardziej zbalansują gre , podciągną możliwosci druida do możliwości innych klas , to wkońcu gracz będzie mógł wybrać taką profesje jaka lubi a nie taką która umożliwia mu "zwycięstwo".

Ostatnio edytowany przez Seteus - 23-03-2005 o 16:35.
  Odpowiedz z Cytatem