Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mental II
OMg ty looz ej ziom boje sie prosze nie pisz nic wstyd mi że powiedziałem swoje zdanie na ten temat WOLNOŚĆ słowa frajerze ja tylko chce pszypomnieć że po
1 ten post powinnien być poświęcony filmowi
2 czapka BLACKZONE <-FIRMA
3 na wsi to mieszkasz ty ja mieszkam w Bełchatowie gdzie znaiduje sie jedna z więkaszych elektrowni w europie
4 Nie słucham HH po to żeby zaszpanować komuś tylko słucham bo lubie
5 Będe pisać jak ktoś mi będzie *******ić bzdury że słuchał hip-hop w roku 97 np i myśli ze super jest i sie zna i może ko1 ten post powinnien być poświęcony filmowi muś o HH *******ić
6 Okulary hmm ja mam na myśli ciebie taki ***any wodnik szuwarek siedzi przed kompem i cwaniaczy a nie chodzi mi o ludzi kturzy noszom okulary tylko ty tak wygladasz taki mały z*** w okularkach
7 ciota sam jesteś jak sie tatuś w nocy dobiera do twoiej dupy to nie mów że ktoś ciota -.-koniec tematu -.-
Jest nas wielu więc nas nie pokonacje nawet jak wyschnie pisak i spłonie papier .Poznaj moje zdanie a zmienisz swoje szybko 
|
oho.. .rekinek ma zabki... znakomicie...
"ty tak wygladasz taki mały z*** w okularkach "
haha dobre... nie wiedzialem ze nosze okulary

Tym razem nie skomentuje kolejnych bledow... ale... powiem 1... kup sobie moze slownik jezyka polskiego zanim napiszesz kolejnego posta co ? bo srednio sie to czyta... za dlugo czasu zajmuje mi rozszyfrowywanie tego g o w na ktorym walisz na forum.
1.jestes frajerem z przypalowa czapka... i nie gadaj ze sie nie obnosisz z hh skoro widze ze sie obnosisz
2."7 ciota sam jesteś jak sie tatuś w nocy dobiera do twoiej dupy to nie mów że ktoś ciota -.-koniec tematu -.- " glodnemu chleb na mysli? liczysz na to ze pewnej pieknej nocy sie ktos dobierze do twojego tylka? pewnie tak...
3."3 na wsi to mieszkasz ty ja mieszkam w Bełchatowie gdzie znaiduje sie jedna z więkaszych elektrowni w europie " hoho szalony... naprawde? suuuper... jedna z wiekszych elektrowni w europie... no popatrz... wiesniaki cos duzego zbudowaly i ty myslisz ze to od razu znaczy ze miastowy jestes... ja jestem z Gdanska gdzie mieszka +500 tys ludzi... wiec to chyba nie wies co? raczej twoja miescina to wies przy moim miescie.
4."5 Będe pisać jak ktoś mi będzie *******ić bzdury że słuchał hip-hop w roku 97 np i myśli ze super jest i sie zna i może komuś o HH *******ić"
hehe widisz tak sie sklada ze sie znam bardzo dobrze... no i z dalsza czescia sie zgodze... mysle ze jestem super to prawda... bo nie jestem frajerem takim jak ty...
5."1 ten post powinnien być poświęcony filmowi" od ciebie sie zaczela ta glupawa rozmowa... moze gdybys tak nie cwaniaczyl przez internet to ten post nie mialby tyle off topicow....
6."OMg ty looz ej ziom boje sie prosze nie pisz nic wstyd mi że powiedziałem swoje zdanie na ten temat WOLNOŚĆ słowa frajerze ja tylko chce pszypomnieć że po " wolnosc slowa? oczywiscie.. ale nie dla frajerow wiec w koncu przestan tutaj plakac i sie napinac...
7 i ostatnie. SŁOMA CI Z BUTOW WYSTAJE
PS:koniec tematu... ? koniec z napinka na forum?
Jaki z tego moral?
ograniczmy dzieciom dostep do internetu...