Zobacz pojedynczy post
stary 24-03-2005, 12:40   #79
Nightbetrayal
Użytkownik forum

Nightbetrayal's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: In the shadows

Nightbetrayal ma numer GG 1079148
Domyślny A-me-ra

Czy na tym forum nie ma oprócz mnie osoby ktora gra na tym świecie??

Amerka jest dosc starym światem. Można spotkać rozne narodowości, ale przeważają Szwedzi i kraje Beneluxu. Polaków jest sporo, ale w jakim mieście to nie wiem, słuchy mnie dochodzą że w Venore... Ceny nie są jakieś niewyobrażalne, Amera to jeden z naaaaajstarszych światków więc przy odrobinie szczęscia FSa za niecałe 4k kupisz (ale zazwyczaj chodzą za 5-6k). PACCów szwęda się sporo ale są grzeczni, najgorsze są pojedyncze małe n0Obki zabijajęce 8 lvle pod swiątyniami Z tym że to chyba wszędzie jest praktykowane Co do PKerów chyba najwiecej ich siedzi w Carlin ale nie wiem co z np. Edron cyz Cormayą bo nie moge podróżowac (PACC plx ). Największe kłopoty z dostaniem się na serwer są w czasie: piątek wieczór - niedziela noc. W tygodniu zalogujesz sie spokojnie dosć szybko z niedużej listy o każdej porze. Z Rookiem to jest sprawa taka, że kiedy moją paladynką na nim byłam było bosko - mało ludzi, szybciutko się expiło. Niedawno stworzyłam nową postać bo chcę mieć druidkę i stwierdziłam, że jest tam dosć dużo ludzi, ale da się przeżyć. Ja osobiście Amerę bardzo kocham, w porównaniu do Elysii ktora była moim pierwszym światem jest dużo lepsza, ale każdy może mieć swoje zdanie . Ale wiadomo - każdy świat będzie miał plusy i minusy.

Zapraszam Was gorąco na Amerę... Gdybyście chcieli i coś spytać, piszcie do Ivanefalln
Nightbetrayal jest offline   Odpowiedz z Cytatem