Zobacz pojedynczy post
stary 24-03-2005, 13:50   #1
TheNatoorat
Użytkownik Forum

TheNatoorat's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004

Stan: Zbanowany
TheNatoorat ma numer GG 4895805
Domyślny Brak szacunku dla języka...

Ostatnio zauważyłem, że na forum przybyło wielu użytkowników z grupy Wielce Wkurzonych Dzieci, co pomnożyło łamanie regulaminu panującego na forum Tibia.pl.
Bardzo denerwuje i dziwi mnie sprawa przymykania oczu moderatorów na obchodzenie forumowej cenzury dodawaniem kropek czy innych rzeczy między literki wulgaryzmu.
Siedzi sobie bachor, dostał kompa od rodziców, później na podwórku ktoś nauczył go przekleństwa i pakuje się na jakieś forum. Jakimś nieszczęśliwym trafem wchodzi on na Tibia.pl i zakłada temat pełen takich supersprytnych przekleństw.
Proponuję edycję regulaminu i zabronienie oszukiwania filtru wulgaryzmów, co z pewnością zwiększy szacunek ludzi do Języka polskiego. Niektórym mój apel wyda się śmieszny - pomyślcie - dla was coś nie jest ważne, ale dla kogoś może być tak istotną częścią życia że będzie o to walczyć - zupełnie jak ja.
Właśnie tak jest - gdyby nie nasz język, nie byłoby Polski, a gadalibyśmy teraz po niemiecku czy rosyjsku.
Proszę o zaostrzenie rygoru "łagodnego" pisania postów.

Di end.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.