Zobacz pojedynczy post
stary 24-03-2005, 15:07   #12
Kryształek
Użytkownik Forum

Kryształek's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Steve-0
btw
spoko film
jaki serv ?
Ty , Eternia ( rulezz, i jest w podpisie ale nic nie szkodzi )
--------------------------
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kebes
- Kto Polak?
+ Ja, ale nie dam ci eq

Ogólnie fajny film Gratz
Ty, dlatego tak powiedzialem, ponieważ ona codziennie, ciągle Pyta się " Kto polak > " i jak ktoś powie : Ja To ona zawsze " daj mi jakieś eq "
------------------------------
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dj Fara0n
Wiesz po co dla paladyna takie eq?Aczykolwiek gdzyz poniewaz paladyn nie nosi tarczy i jak jakis pk go zagoni pod sciane to mniejsze obrazenia dostanie.Zapytaj po co większosc paladynow nosi dobre eq to ci odpowiedza podobnie jak ja.Wiem bo mialem paladyna[43 level] i przekonalem sie na wlasnej skorze.

I tu się z tobą godzę, nie dawno miałem P-seta i jak jakiś pk ( np. 18 knight ) mnie lał po 10+ a teraz mam te eq ( za własną kase się dorobiłem ) ot teraz nic mi nie sieka bardzo pomogło i jestem z tego dumy i zadowlony
---------------------------
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 245301
ogólnie spox ale skille masz sTRAAAAAASZNIE SLAAABE!!! Moj kumpel na 17lvlu ma lepsze =/ mowie ci poswiec wiecej czasu na train!...
Noo.. Łatwo powiedzieć a trudniej zrobić ale kazdy mówi ze ktos ma slabe skile, a spróbuj zrobić takie ( troche schodzi czas i pieniadze na
Monki ).

Dzięki za Dobre słowa i dobrze ze wam sie podoba filmik jak chcecie to jeszcze moge troszke po nagrywac, tylko podsuncie mi jakies pomysły z góry thx Nara !

i next:

i jeszcze jedno :

Ostatnio edytowany przez Kryształek - 24-03-2005 o 15:16. Powód: Literówki i cyctaty :)
Kryształek jest offline   Odpowiedz z Cytatem