Zobacz pojedynczy post
stary 25-03-2005, 09:29   #42
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wordi
Grabs.
A co anglojezycznej wersji trony tibia.pl. Czy jaka kolwiek inna strona jest z jezykiem polskim jako jezykiem wyboru ?? NIE NIE MA ZADNEJ !! Wiec czemu my (czytaj POLACY) mamy dac im angielska wersje naszej fajowskiej strony. My mosimy uczyc sie ich jezykow a co oni sa bardziej tepi ?? i nie moga zrobic tzn nauczyc sie naszego jezyka ??

TIBIA.PL jest jedyna w swoim rodzaju , jest idealem ale ludzi nie robcie angielskiej wersji ... Co to wam da tylko wiecej ludu na stronce co przejawi sie zapchaniem serverow i zreszta czemu tu ma byc Angielski a na innych wyroznionych nie (chodzi mi o polski)

Oki mam godzine 24 22 i widze ze juz belkocze

PS. Precz z jezykami zagranicznymi Szanujmy to co mamy - POLSKI
Połowa świata porozumiewa się w języku angielskim. Co z tego, że wszystkie prawie gry są robione pod angielski (jest "językiem urzędowym" w necie) skoro my się mamy chełpić "polskością" i mieć resztę świata w nosie bo my to "Polacy" i to niech oni się uczą języka o dużo dla nich trudniejszego niż dla nas angielski. A po co? Żeby móc zrozumieć "bardzo mądry" post Wordiego -.-""..

@Topic
Nie chce być nieuprzejmy, ale ciekawe co na to nieiwielka tibia.org.pl (chodzi mi o kniektórych userów z tamtąd), której userzy tak się rajcowali, że Tibia.pl sux, że CipSoft sux i, że jesteście od nich szyderdzieści osiem razy gorsi, a współpraca z CipSoftem to kompletna porażka. Podczas gdy jesteście już "potęgą" w świecie stron o Tibii i mieliście bodajże naraz najwięcej userów z tej trójki.
Btw. Gratz ;P...
Thero jest offline