Zobacz pojedynczy post
stary 19-02-2004, 04:44   #37
Gremlin
Buuuuu

Gremlin's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Edron

Stan: Niegrający
Imię: Sir Grali
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Domyślny

Ja mialem tez kilka przypadkow w ktorych niewiedza innych byla smieszna dla mnie:

1. Nie tak dawno w kopalni kolo Kaz spotkalem grupke 8! Brazylijczykow na lvl 12-22, po upewnieniu sie ze ja nie jestem Br byli bardzo niegrzeczni i kazali sie wynosic z "ich spawnu" (tak tez zrobilem, przy 8 osobach nie bylo co tam robic), pozniej od miejsca gdzie sie schodzi na nizszy poziom (z 3 guardami pod spodem na przywitanie) do wyjscia z poziomu soldierow byla linia 7 cial (1 albo jakos uciekl albo gdzies cialo przepadlo). Po tym co znalazlem w cialach wygladalo na to ze w sumie mieli na cala grupe ~3 UH i kilka fire field - niestety gry prosili mnie zebym im zwrocil ich rzeczy z cial ktos calkowicie przypadkowo zlootowal ich ciala

2. Koles ktory ciagle probowal mi zablokowac paladyna przy cyklopie wydzierajac sie ze chce cyklopa solo zebym mu wylurowal ze spawnu, gdy sie w koncu jeden na niego przerzucil walka byla zacieta i wygladalo ze koles wygra (gracz zolte zycie, cyklop czerwone), gdy nagle dostal kilka mocniejszych ciosow i na ciemno czerwonym zamist uciec do gory po drabince o 2 pola obok koles zaczal spamowac exura - rezulatatu mozna sie domyslic.

3. W czasie dragon hunt wyskoczylismy na chwile na ryby, wracamy dragon podlurowany i lerza tam 2 ciala, w sumie nie ma zadnego specjalnego w cialach wiec postanowilismy oddac im graty, przy okazji nawiazala sie rozmowa jak to zgineli ale kolesie nie chcieli wracac po swoje graty bo mowia ze smok ma jakis blad bo cos tam ich za szybko zabil... w tym momecie sprawdzilem community page - Knight lvl 11 i druid lvl 9 :0

4. 2 klesi zastawilo w ancient temple dokladnie dojscie do spawnu 3 orkow, na jakie kolwiek pruby dostania sie tam odpowiadali ze oni robia hunta na tym spawnie.