Zobacz pojedynczy post
stary 26-03-2005, 08:11   #20
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ing
Przepraszam, ale w przeciwieństwie do cIEBIE potrafię logicznie składać myśli w zdania i nie potrzebuję osób, robiących to za mnie (zwuaszcza jeśli mam pisać o własnym subiektywiźmie). Felietonistyczna stylizacja była zamierzona, a jeśli tOBIE wydaje się zbyt profesjonalna - pora zacząć czytać porządne gazety / dobre książki. Nie mam do cIEBIE zbyt wielkiego żalu... przyjdzie czas, zebyś się nauczył rozróżniać profesjonalizm i amatorstwo tak samo naturalnie jak sarkazm czy cynizm i poważną wypowiedź. I jeszcze jedno - upewnij się, że to co piszesz ma sens, zanim beztrosko walniejsz w "wyślij odpowiedź" i nabijesz kolejnego, nic nie znaczącego posta.
Jęsli się mylę to bardzo przepraszam, ALE: Wystarczyło skopiować fragment twojego tekstu i wpisać na Google, myślisz, że ja ot tak sobie wymyśliłem "O, to pewnie jakiś Portal Literacki" (nie mówiąc już o wielkich literach, których normalnie nie powinno takto być). Jedyny problem to taki, że jakoś autorowi strony nie chciało się łanie tekstów tam zamieszczonych porozmieszczać po podstronach i po załadowaniu nie chciałem stracić kilku godzin na poszukiwaniu takiego tekstu jaki ty zamieściłeś, jednak nacisnąłem "Wyślij Odpowiedź". Cóż, jeżeli to twój tekst to masz rację, jednak już nie raz widziało się tu plagiat w większych tekstach, a ja niestety musiłem na Google sprawdzić.
PS. Mi się wydaje, że czytam (tylko subiektywnie ofcorse ;P) porządne książki.
Btw. Jak chciałeś użyć zwrotów grzecznościowych to nie musiałeś pierw naciskać CapSlocka, a potem pisać "ciebie" itd., z wielkiej litery co w efekcie dało "cIEBIE"

Ostatnio edytowany przez Thero - 26-03-2005 o 08:13.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem