Zobacz pojedynczy post
stary 26-03-2005, 09:58   #1
nero93
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 03 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Deth Defiers
Świat: Aldora
Poziom: 16
Skille: 57/44
Poziom mag.: 7
Smutny Broń... zapasowa dla sorca...

Wiem, że zaraz mi powiecie że sorcerer powinien zapomnieć o skillach walki tylko skupiać sie na runach itp, ale ja zawsze wole miec cos do ubezpieczenia. I zastanawiam sie nad skull staffem, albo jakims mieczykiem. Bardzo podoba mi sie bright sword (lekki, duzo w obronie), alejest na Waszje stronie pod nim napisane najpierw w opisie: teraz dostepny z niezbyt trudnego questa. A dalej jest napisane: wypada z:Ten przedmiot nie wypada z żadnego potwora. Być może jest to przedmiot dostępy z jakiegoś questu, można go po prostu znaleźć gdzieś na mapie, lub nie można go zdobyć w ogóle.

No to w końcu jest dostepny z łatwego questa (najlepiej byćcie podali o tym queście co i jak ) czy jest baaaardzo trudno dostępny czy po prostu pójde se na plac w mieście i napisze buy bright sword i ktoś podejdzie i mi sprzeda?? A jeśli nie bright sword to jaki mieczyk polecacie (musi być lekki i w miare dużo w obronie[dobże byłoby jak w ataku też], oczywiście jak na czarodzieja)???

A najlepiej jakbym już teraz wybrał czy club czy miecz bo tak by praca nie poszła na marne.

Pozdrawiam

nero93

Agard Merrei (dolera)
nero93 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.