Zobacz pojedynczy post
stary 26-03-2005, 10:34   #21
TheNatoorat
Użytkownik Forum

TheNatoorat's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004

Stan: Zbanowany
TheNatoorat ma numer GG 4895805
Domyślny

Cytuj:
Podobno jesteście prawdziwym zapleczem intelektualnym polskiego Internetu (takie krążą opinie). Niejednokrotnie słyszałem, że jesteście degeneratami, nie potrafiącymi ułożyć zgrabnych zdań, bez życia prywatnego (wyłączając kumpli z Tibii); że jesteście aspołeczni i zakompleksieni. Nade wszystko piętnowana jest wasza zawstydzająca niewiedza i nieelokwencja. Macie teraz szansę zmienić swój wizerunek; opiszcie tu, proszę, swoją życiową filozofię. Pomogłoby mi to w mojej pracy.
Z góry dziękuję.
Nie oceniałbym masowo całych grup ludzi, będąc zainspirowanym subiektywnymi poglądami 'koleguf'.
Powiem ci, że tylko mała cząstka całej naszej niewiednej społeczności cec***e się aspołecznością i zdegenerowaniem.
Zapewne wydaje ci się, że jeżeli wymac***esz zgrabnie językiem polskim, to wiesz wszystko? Masz rację. Wydaje ci się (copyright by Thero ).
Jeżeli sprawia ci przyjemność obserwowanie analfabetyzmu, dam ci to:
kosmonałta. Lepiej?

Mówiłeś, że mój życiorys pomoże ci w twojej pracy. Jestem ciekaw, w jakim kierunku piszesz pracę magisterską (doktorat?) - sprzedaż lodów waniliowych czy plucie na ścianę?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.