Knight
8 - 10lvl - polecam tu bić dwarfty oraz rotwormy 30/30
11 - 15lvl - ja tu bilem Ghule i Dwarfty Soldiery ale ja polecił bym trenić do skilli 5x/5x
16 - 20lvl - Na dobrych skillach ok. 60/60 można bawić się w small hunciki

hehe najlepiej i¶ć na Ghule (dużo hajzu leci

) albo Dwarfty Soldiery od czasu do czasu można poboksować z cyckiem (nie chodzi mi o trening fist fightingu z kastetem

)
21 - 30lvl - Tu można sobie poexpić i robić loot bagi na cyclopsach i beholiderach ... z jakim¶ koleg± knightem albo pallem (ewentualnie jakim¶ magiem) można skoczyć na draga na koniec skille powinny być ok. 70/70 (najlepiej więkrze

)
31 - 40lvl - Jak mamy Pacca to można sobie poexpić w Cyclopolis, a je¶li nie mamy PACC'a to zostaj± nam kopalnie z Dwarftami Gouardami ewnetualnie BH na fibuli (tam można się nieżle dorobić) oczywi¶cie na tym lvl'u nie obejdzie się bez waszych ukochanych smoków
41 - 60lvl - Tu mamy pare opcji : Cyclopolis, D-hell, Ankhrahmun, D-lair, Fibula, Ghost Land, a na koniec skille gdzie¶ kolo 8x/8x najlepiej
61 - 80lvl - Tu bawimy się z Dragonami ale na tych lvl'ach najlepiej blokować potworki np. DL albo necro

oczywi¶cie nie obejdzie się bez mojego ukochanego Cyclopolis albo D - Hell'u czasami przy dobrych skillach (90/90) można skoczyć na draga albo podrzynać gardła orcom w OF
81 - 100lvl - Sam nie wiem ale polecam D - Lair, OF albo poblokować demonki
Mam nadziejie, że poradnik pewnego nOOb'a - Gburka Muchomorka się przyda

.