Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gadziu
"wszystkich jedzie od noobow" jakich wszystkich? lol jadę go ponieważ takich gównianych filmów to ja dawno nie widziałem,
|
Nie zrozumiałeś Ironii, ale nvm

A jechanie kogoś od n00bów, bo zrobił głupi czy zły filmik jest n00bowate ale dla ciebie mogę zrobić wyjątek i przyjąć do wiadomości, że to był impuls albo twoja lekkomyślność
Cytuj:
(chociażby podam przykład - koleś bije 39 knighta i nawet nie umie go trzymać na odległośc po prostu ROTFL, albo idzie 79 palkiem do miejsca z rotami gdzie expią ludzie z 10-30 lvl lol) nie wspominam już o nieudolnym zabijaniu gsa, czy śmierci z powodu głupoty.
|
jakbys niezauwazyl on tego knighta gonil, a nie knight go

co do rotow-on je olal, a nie nie umial ominac... śmierć z powodu głupoty-znudzilo mu sie??? -.- A pozatym on ROZWALAL te chary (jak mniemam) więc olał to, ze ma slabe pvp i tylko chcial sie pobawic...
Cytuj:
btw: zwrot "wszystkich jedzie od n00bów" jest niepoprawny gramatycznie, popracuj nad tym~
|
To jest predzej ironia niz gramatyczny błąd

(skoro z powodu głupich filmików wyzywasz kogos od n00ba to nie chcial bym z toba wogole gadac, bo moglbym sie znow zalamac poziomem inteligencji polaków^^)
†††
I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One