Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shinjix
Nie zrozumiałeś Ironii, ale nvm  A jechanie kogoś od n00bów, bo zrobił głupi czy zły filmik jest n00bowate ale dla ciebie mogę zrobić wyjątek i przyjąć do wiadomości, że to był impuls albo twoja lekkomyślność
jakbys niezauwazyl on tego knighta gonil, a nie knight go  co do rotow-on je olal, a nie nie umial ominac... śmierć z powodu głupoty-znudzilo mu sie??? -.- A pozatym on ROZWALAL te chary (jak mniemam) więc olał to, ze ma slabe pvp i tylko chcial sie pobawic...
To jest predzej ironia niz gramatyczny błąd  (skoro z powodu głupich filmików wyzywasz kogos od n00ba to nie chcial bym z toba wogole gadac, bo moglbym sie znow zalamac poziomem inteligencji polaków^^)
|
Po pierwsze gdybyś wskazał mi fragment mojej wypowiedzi gdzie nazywam twórcę tych (pożal się Boże) "pk filmów" to byłbym wdzięczny.
Po drugie skoro on tylko niszczyłte postacie (co jest imho przejawem głupoty) to powinien temat nazwać nie "pking~" tylko co najwyżej "głupek niszczy czyjąś pracę" , ten knight gonił go a potem zaczął uciekać (btw: kiedy goni się pallem knighta wiadome jest, że należy trzymać go troche dalej od siebie).
Co do trzeciego akapitu.. jak już wspominałem wskaż mi fragment mojej wypowiedzi, w której nazywam go noobem -.-, a co do tego co w nawiasie napisałeś...licz się ze słowami bo jak narazie to ty jednie pokazujesz swoją ignorancję (nie przeczytałeś nawet dokładnie mojege posta, więc wyciągnąłeś pochopne wnioski~)