Ale wy macie dziecinne problemy, tak jak z jakiegos brazylisko-wenezualskiego serialu (hmm.... czemu tu akurat mowa o BR nie wiem po prostu mają takie seriale i już

), ja tam zawsze każdą profejsą, którą grałem (a grałem każdą, tutaj muszę zaznaczyć, że wyjątkiem jest tutaj oczywiście palladyn oprócz rook'a, którego wyrwałem Carlin Sword'em

), używałem Sword'a. Pozatym co to jest dla profesji magicznej nabyć jakiś lepszy EQ bierze się kase z nabijania MLvl i się kupuje wymarzony, magiczny EQ

, ja ostatnio doszedłem do Crown-Set (prócz spodni) i BS, ale przeżyciłem to wszystko na knight'a, ponieważ doszedłem do wniosku, że gra druidem mija się z celem (bo jest on głupim ****em).
No teraz bardziej do tematu jak ktoś nie wie co wybrać to w dziale bronie ma parametry każdej broni, a na forum w dziale Handel\Ceny na różnych światach autorstwa Gremlina są własnie te ceny. Więc nie rozpisywać się na 20 stron o tym, że Club, Club, Cluby są fajne i extra i że tanie i lekkie i najlepsze (OMG).... tylko nauczyć się szukać

.
Ja stoję za swordami może są drogie i nie wychodzi z nimi start na nowych światach, ale to broń z perspektywą rozwoju, bo raczej mało komu chce się potem latać ze Skull Staffem na 100 lvl knight (cluby są dla knighta np. do 40 lvl dalej to jak już axy lub swordy), sorcowi to właściwie obojętnio, może i być nawet łuk (i to nie tylko do burstów

).
No dobra nie pisze już więcej, bo i tak już napewno mam przesranego zająca za to co tu wypisałem

. Tylko pozostaje mi życzyć wesosłych Świąt Wielkanocnych

.