Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Renihali
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Bloody_Izual
Uhy drożesze niż sd? Chyba chodzi ci o 2 bp uh i 1 sd.Bo zanim skończyłem grać na Danubi bp uh można było spylić nawet za 2.5k a sd to za ok 4.3k.Ale wracając do tematu jak napisał bloku że jak widzi sorcera na 30 czuje respekt a jak druida to nie,nei wiem jak ty ale jaczuje respekt przed każdym kto ma spory lv a jak nei czujesz respektu do druida na 30lv to powiedz mu "fuck you" to poczujesz respekt jak wylądujesz w temple.
|
Zgadzam sie co do słowa z tym ponieważ ja rowniez wiele bardziej wole Druidka od Maga co prawda Druid nie moze robic SD to moze je zawsze kupic np. ja napotkalem Sorca co szedl z Poison Spiderow z czerwonym HP i z jadem i mi napisal tak "Do you have a UH rune plz give me" - ja napisalem ze nie dam mu a on powiedzial ze dam mi SD za UHa a ja se pomyslalem ze nie wkoncu sie wkurzylem i se palnelem: "I GIVE YOU UH RUNE FOR 2 SD" a on sie zgodzil i to jest najlepszy przyklad dlaczego Druid ma łatwiejesze poczatki ja gram Druidem i jest cool bo na 17 levelu poszedlem na Orc Forest z blokerem ...
A jak Druida Mag Strzeli z SD to on wezmie UHa i sie uleczy i pojdzie sobie jak gdyby nigdy nic a na poczatku Druidowi jest latwiej bo moze wczesniej robic UHy niz Sorc SD a w Questach jest bardzo potrzebny np. przy Mass Healing moze uleczyc cala grupke takze wnisoek jest prosty :
....::: RUID THE BEST::::....
...kto sie ze mna zgodzi... 8) 8) 8)
|
Ja gram Druidem BO DRUIDZI TO POTĘGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-----
Edit by Gremlin
Upomnienie +1 za bezsensowny jedno linijkowy post gdzie quote jest wielokrotnie wieksze niz sam post.