Zobacz pojedynczy post
stary 27-03-2005, 19:02   #15
TheNatoorat
Użytkownik Forum

TheNatoorat's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004

Stan: Zbanowany
TheNatoorat ma numer GG 4895805
Domyślny

Był już taki temat, jednak było to bardzo dawno temu, a przez ten czas doszło paru nowych modków i starzy się zmienili.

Opiszę paru modków z forum, jeżeli któryś z nich nie został oceniony przeze mnie - wybacz, mnie ta skleroza też dobija.

Dobo - fajny "ziomuś", zawsze pomocny i przyjacielski. Towarzyskość i dobry humor to tylko parę jego zalet. Do tego przyjazny niUbom.

$corcerer - mam problemy ze znalezieniem $ na klawiaturze, więc trudno napisać mi jego nick...
Duże poczucie humoru i wyobraźnia pomagająca wymyślać mu lub przytaczać rozmaite, zabawne powody skasowania tematów czynią go maszyną do zabijania nudy.
Dodatkowo widoczne jest u niego rozluźnienie pośladków.

MatKus - kolejny problem z nickiem. Ciągle zapominam, która litera jako druga jest wielka...
Zawsze skory do pomocy czy wytłumaczenia jakiejś rzeczy.

vanessa - jedyna kobieta w gronie moderatorskim Tibia.pl. Jej cechami są między innymi wyczucie smaku oraz pogodność.

Dr. Omader - miły gość, często ma fajne avatary i podpisy. Inteligentny i życzliwy.

Raynold - widać, że ma głowę na karku. Często odpowiada na trudne pytania, co świadczy o jego zasobie informacji w mózgu.

Jeszcze raz przepraszam o brak niektórych modków - po prostu zapomniałem. :/

Ogólnie mówiąc: Modkowie Rulez! <lick!>