A więc nie chodzi tu o system get-paid. Chodzi o system MLM (Multi Level Marketing).
Jest to system polegający na reklamowaiu i sprzedarzy E-booków czyli internetowych książek. System w skrócie: dostajemy reklamowy mail z instrukcją, wstępem itp., kupujemy ksiązki od znajdujących się na liście osób. Każdy E-book kosztuje 20 złotych. Podmieniamy nazwiska i adresy ludzi na liście metodą o jeden stopień w górę czyli jak są 4 miejsca na liście to nr 4 wypada, a my wchodzimy na miejsce nr 1. I tak przygotowaną widomość rozsyłamy do ludzi. Jak kogoś zachęcimy to on robi to samo co my i tak dalej aż wypadniemy z listy. Ale zanim nas wykreślą z listy bardzo dużo osób będzie musiało złożyć u nas zamówienie na książkę. Na tym właśnie zarabiamy w tym systemie. Jak ktoś chce się zapisać to napiszcie mi e-maila:
[email protected] ,
ale głównie chodzi mi o to co o tym myslicie. Jeżeli możecie napiszcie co sądzicie.
PS. Proszę moderatorów o nie usuwanie tego posta, ponieważ:
1) Nie ma w tym systemie prowizji
2) Jezeli się ktoś zapisze to sam zacznie zarabiać, a zamówi ksiązkę nie tylko u mnie ale także u 3 innych osób z Polski.