Zobacz pojedynczy post
stary 28-03-2005, 22:26   #59
Radek 666
Użytkownik Forum

Radek 666's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter

Radek 666 ma numer GG 9619721 Radek 666 ma login Tlenu radek12345@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alli Toxyczny
Witam
Powiem wam ze Knight Jest to chyba najlepsza profa na kazdym serwie
-hunty są robione tylko na sorcow i drutow(40lvl) do knighta z 780hp nikt nie podskoczy
-sorc,drut nigdzie sam nie pojdzie bez blokera bo na OF(orc fortes)2 zerki i Pan sorc/drut uhac sie nie nadąża albo many nie starczy no chyba ze SdSDSD
-Knight po 100 lvl ma tyle zycia 1300? ze Anihilatora robi bez problemu a sorc/drut hahahaha pada w 4 sec mana leci jak woda i zostaje marne 560hp?
wiec pada po 1 lepszym kombo demona
-Sytuacja: Jakis sorc na 30lvl pK'uje 11druida, i go zabił... druid loguje sie po dedzie w temple(swiątynia)i pisze do swojego prota(KNIHT!70lvl~) ej taki i taki srul mnie za***ał... knight lokalizuje smiecia i sorc(pk) broni się do tąd az nie konczą sie ofensywne runki a poki co to ja nie widzialem zeby sorc pokonał knighta wrrecz lol i sorc obrywa hity po 40,50 a dla sorca przy takiej ilosci hp to jest dosyc mocny uszczerbek na zdrowiu;p
-musisz miec tylko dobregho neta :s i jedziesz z tym knightem^^
Ja się z tobą NIE zgodze! Taki pan knight na 100 lvlu idzie na zalozmy demony. Wpada i demonowi: ****, 80 **** 133, **** 66, **** nie trafil, **** przeszlo na zbroje. A wpada teraz taki 100 sorc i z SD demonowi po 700 jedzie... Knight bez sorca nic nie zdziala i odwrotnie tez.

Ta gra jest tak zrobiona ze najlepsze hunty sa wszystkimi 4 profesjami. Tzn. Ida na demony: Sorc strzela z SD, knight blokuje, Druid strzela z SD i wrazie potrzeby robi mass healing, exura sio itp. Pallek napiernicza z botlow i z SD.
Przyznam ci racje jezeli knightem wystrzelisz przynajmniej 1 SD, zabierzesz potworowi przynajmniej 500...

Mowisz ze na of sorc za przeproszeniem gowno potworom zrobi? Widocznie nie grales sorcem... Widzialem jak 43 sorc wymiata tam wszystko, wiekszosc z HMM! Chyba nie widziales prawdziwego sorca w akcjii. Mowisz ze anihilator sorcow nie jest mozliwy? Grubo sie mylisz. Widzialem nie jeden filmik z anihilatorem wykonanym TYLKO i WYLACZNIE przez sorcow. Jest taki czar co sie nazywa Ultimate Explosion (UE).

Podsumowujac:
-Sorc wcale nie jest najgorsza profesja
-Knight wcale nie jest najlepsza profesja
-W duelu Bubble(204 Elite) VS Cachero (200 Master) napewno by zwycierzyl cachero.
-Nie ma tak ze sorc nie moze huntowac sam. Tak jak palek - sorc moze huntowac sam. Palkowi potwory zabieraja jeszcze wiecej wiec sam widzisz...
-Ja magiem na 14 lvlu zabilem smoka solo, co w przypadku knight bylo by trudne. Ba, nawet niemozliwe bez jakichkolwiek lepszych skilli (np. 60/60) i lepszej broni (Przynajmniej f-sword, dragon hammer albo f-axe)

In the memory you’ll find me
Eyes burning up
The darkness holding me tightly
Until the sun rises up

Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 28-03-2005 o 22:30.
Radek 666 jest offline   Odpowiedz z Cytatem