Zobacz pojedynczy post
stary 29-03-2005, 03:25   #185
Sir Pomyleniec Nowy
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Czarny_Rozpruwacz
Ja ostatno rozmawiałem z gościem który niby rozwiązał ta zagadke i dał mi jakiś link i tam jest niby zdjecie z jego eq i cos i prosze, czy ktoś by mugł sprawdzić czy ten link to nie kolejny keyloger http://img115.exs.cx/img115/4980/niewierzysz6ac.jpg <---LINK
prosze o odpowieć
>Powtarzam że to nie mój link i nie odpowiadam za szkody wyrządzone przez keylogery <

stary to nei jest keylogger to po pierwsze po drugie to chyba nie temat do zdjec
po trzecie co do zdjecia to jets fake , slyszales o czyms takim jak fake maker by besn? tam zawsze jest 83 capa na screenie tak jest dalje jak sie przyjrzysz to mozna sie dopatrzec zle wklejonego okienka z eq dalej golden bootsy sa nie do zdobycia jeszcze dalej to juz utwierdza na 10000000 % ze to fake w obrazku gdzie jest eq widac red skulla (tam w okienku gdzie sie walka pokazuje) tymczasem na ekranie gry nie ma zadnego red skulla takze kolo ci wkreca a pzoa tym skoro mialby nei klamac to po co wymazywal by imiona graczy? przyjrzyj sie dokladnie fotce pozniej pisz posta aha i nie rob z siebie nooba pytajac czy to keylogger w pliku .jpg w necie
  Odpowiedz z Cytatem