Zobacz pojedynczy post
stary 29-03-2005, 08:56   #158
Nowe konto starego zioma
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 03 2005

Domyślny

@Up

Już wtorek a światów nie ma.Też mi zależało bo Pacc się marnuje więc pisałem nawet na forum tibia.com ale tam takie poważniejsze tematy odnośnie nowych światów były zaledwie 3.W jednym z nich pisał koleś z Galany 76 royal byl tez 106 elite masa ludzi w tym ja.Ale nic po za tym bo Cip Soft daruje sobie zaglądanie na forum.Więc światy mialy byc od czwartku do wtorku a ich nie ma wogóle(pytanie czy będą i jeśli tak do czy przed marcem ale tu Cip Soft nas znów"nie zawiódł"bo nie ma żadnego newsa z data czy coś takiego,w końcu napisanie newsa to długa i pracochłonna praca),na forum tibia.com jeden koles też zaangażowany w sprawę w niedzielę puścił sygnał od GM-a że na bank"dziś albo jutro",no i też się nie sprawdziło bo od niedzieli dziś mamy pojutrze,co więcej mija właśnie tydzień od newsa(może lepiej było napisac in few weeks :/ ).

@topic
Ja oczywiście jestem w stanie poczekac jednak najbardziej wkurza mnie niewiedza.Żadnych newsów ani na tibia.com ani na tibia.pl ani na żadnej innej stronie(co wynika z tego że jeśli same Cip-y nie wiedzą kiedy to jest to kto ma wiedziec).Jednak informacja w przybliżeniu by się przydała.

Tak szczerze mówiąc wczoraj kiedy wszystkie serwy były off myślałem że może trwa założenie nowych światów jednak się rozczarowałem.

Jeżeli ktoś cos wie na ten team niech napisze

Ostatnio edytowany przez Nowe konto starego zioma - 29-03-2005 o 08:59.
Nowe konto starego zioma jest offline