Jak ty serio wierzysz w takie rzeczy, Nimon, no to... Ech. Ktos sie za duzo 'Pay it Forward' naogladal czy co?
Dobra. Czyli to jest tak: bule 80 zł i przekazuje to to dalej. Jestem na 1szym miejscu, dostaje 20 zyla od goscia jakiegostam, jestem na 2gim, dostaje kolejne 20 zyla, jestem na 3cim, kolejne 20, jestem na 4tym, kolejne 20 i mnie nie ma. Czyli wychodze na czysto. Gdzie tu zarobek? Zreszta, taki sam wzor juz kto inny tu podawal(wybacz, nie pamietam nicka

... A to, ze wyslesz to paru osobom? I tak szansa, ze ktos po dostaniu takiego maila go w ogole PRZECZYTA, jest znikoma. Wiele skrzynek ma filtr anty-spamowy, wiec twoje kochane e-booki wyladuja w koszu gdzies 80% internautow, ktorzy je skasuja nawet nie sprawdzajac od kogo to. Mysle, ze na 100 maili sprzedasz moze 3(przy duzym szczesciu) e-booki. Wiec tracisz w cholere czasu, a zanim wogole 'odpracujesz' swoje 80 zl, no to bedziesz juz sedziwym staruszkiem i nawet nie bedziesz o tym pamietal. Wiec-kit. Idz, dziecko, zajmij sie jakas realna praca, chocby rozdawaniem ulotek... Uwierz mi ze na takich e-bookach to Billa Gatesa i tak nie przegonisz pod wzgledem ilosci kasy. A wierzac w takie bzdety, to pod wzgledem intelektu ciezko ci bedzie dorownac taboretowi.