Zobacz pojedynczy post
stary 01-04-2005, 16:46   #17
Stawi Sniper
Użytkownik forum

Stawi Sniper's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Kraków

Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 78
Poziom mag.: 21
Domyślny

@pebe83:
Zgadam sie z tym co napisales. Zgodnie z zasada BL mozna robic kolesiowi co sie chce, pod warunkiem ze jest to zgodne z regulaminem Tibii. Jednak, nie widze w tym sensu. Jak mam doczynienia z jakims debilem to wole go ominac, albo pojsc gdzies indziej - po cholere sie denerwowac..

@Gremlinus Rex:
Racja! Zycie nie jest latwe ani kolorowe. Prawda, wokol pelno zlodzieji, oszustow, i typow co ci chca obic ryja za to ze jestes za innym klubem sportowym, albo za to ze podeptales "jego" chodnik.
Mimo to, Tibia to nie jest RL mimo to, ze duzo jest podobne: tez sa tu zloczyncy i tez "ramie sprawiedliwosci" w postaci GM jest zbyt male i czesto bezsilne lub nawet nieobecne...
Glowna roznica jest to ze zyc musisz, a grasz bo chcesz. Nie mam zamiaru wlaczac Tibii tylko po to zeby musiec sie wkurzac na tysiace kretynow co robia bydlo - wole ich olac i grac sobie dalej spokojnie. To tez jest powod dlaczego gram na nonPVP - nie chce zeby exp skille itd, nad ktorymi pracuje dlugi czas zostaly zniszczone przez kretyna ktoremu sie nudzi i mnie PKnie. Wiem.. to jest czesc gry, ale mi sie to nie podoba. Gram w Tibie bo lubie i nie widze powodu by rozpoczynac wlasnej walki z cala armia oszustow bo i tak nie da sie tego wygrac w sposob taki jaki sugerujecie. Dla mnie, jedynym rozwiazaniem jest bycie przezornim i niepakowanie sie w problemy, a juz jak cos to jednak Ctrl+R dziala - czasem trzeba poczekac, ale jak narazie wszstkie moje raporty zakonczyly sie banem.
Stawi Sniper jest offline   Odpowiedz z Cytatem