Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dagenoth
zrozumcie ze druidem na samym poczatku gra sie latwiej niz sorcem... robienie nim run jest duzo bardziej oplacalne niz sorcem... wystarczy mu ze kupi sobie uh rune i robi ja prawie do konca... a sorc musi kupic hmm, gfb, sd ktore nigdy nie beda tak oplacalne jak uh druida...
po drugie... ktos tam napisal ze sorc tez moze byc providerem... zgadza sie ale sprzedaz hmmow jest raczej malo oplacalna, gfb na nowych servach ciezko sprzedac, a sd ma sie juz na pozniejszym lvlu kiedy raczej nie bedzie sie ofiara random pk... bo wlasnie najgorzej ma sorc na tych poczatkowych lvlach... 0 kasy, slabe eq, cienkie skille...
dlatego jeszcze raz mowie ze wybierajac druida wiecie w co sie pakujecie... ulatwiacie sobie start kosztem czarow ofensywnych... jesli tak bardzo chcecie cos w rodzaju ue (nawet slabsze) to wybierajcie sorca... ale nie... wy nie chcecie sorca bo co ja bede sie meczyl na poczatku... wole druida i uhy bede sprzedawal...
wiec powiem ze ofensywne czary powinny byc zarezerwowane dla sorca... natomiast zgadzam sie ze druid moglby dostac jakis nowy czar defensywny lub poprawiony powinien zostac jakis obecny czar druida ale wtedy pozostale profesje rowniez jakies powinny dostac... mysle ze knight jest bardzo pokrzywdzony...
ktos tam mowil tez o anihilatorze... zgadzam sie ze druid raczej nie predko wykona ten quest ale... po 1. sorc tez ma z tym ciezko i latwo moze deadnac wiec pare razy musi probowac... a po 2 to jest wlasnie wynagrodzenie dla sorca...
wiec na koniec mowie wam to moze zrozumiecie... nie pasuje wam brak czarow ofensywnych u druida to bierzcie sorca... a nie wy chcecie miec na samym poczatku latwy start i na pozniejszym lvlu silnego chara... bo moze po dodaniu tego czaru sorc nie bylby slabszy od druida ale na pewno jego przewaga by zmalala... a nie powinno tak byc bo sorcowi ta przewaga sie nalezy za trudniejsze poczatki... mowie wam ze wy byscie wszystko chcieli... moge sie zalozyc ze wtedy znacznie wzroslaby ilosc druidow bo wtedy sila druida znacznie by wzrosla...
i na koniec... ktos tam sie zalil ze nie wiedzial ze druid pozniej jest slaby... trzeba czytac poradniki jak sie zaczyna grac... a poza tym czlowiek uczy sie na wlasnych bledach... i trzeba przed wyborem profesji porzadnie sie zastanowic...
edit: zreszta ta rozmowa nie ma sensu... wiadomo ze za nowym czarem ofensywnym bedzie sie wypowiadac kazdy druid ktory na poczatku byl zadowolony bo mial latwo a teraz zaczelo mu nie pasowac ze jest nieco slabszy i tych osob sie nigdy nie przekona... druid jest slabszy ale za to na poczatku ma duzo kasy i ochrone... musi byc jakas cena za to ulatwienie... druid nie jest postacia ofensywna... on wszedzie ma czary tylko defensywne i tak powinno zostac... szkoda mi was troche bo wy tylko placzecie i sie zalicie a to i tak niczego nie zmieni... trzeba bylo pomyslec a nie teraz plakac bo "mamusiu, a dlaczego ja jestem taki slaby??"
|
Człowieku posłuchaj bo widze że jesteś jakimś typem ignoranta , powiedziałem ci już , sorc - druid , ten sam start , druid nie ma łatwiej , no może da sie lepszą kase z uh wyciągnąć.. ale jak mówił Gremlin , lepsza kasa z rotów niż z run..
acha mówisz że w rzadnej grze druid nie ma czarów ofensywnych ? a grałeś kiedyś w Neverwinter Nights ? to stól p*ysk.